Ce părere are Oana Monea despre Marius Moise, după participarea la Insula Iubirii: „Să vă spun…” / VIDEO

Ce părere are Oana Monea despre Marius Moise, după participarea la Insula Iubirii: „Să vă spun…” / VIDEO

Oana Monea este foarte sinceră atunci când vorbește despre emisiunea la care a participat atât în sezonul trecut, cât și în sezonul acesta. Ei bine, ispita de la Insula Iubirii a vorbit recent despre părerea pe care ea o are față de Marius Moise, după participarea la emisiunea de la Antena 1. Iată ce a declarat aceasta!

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Oana Monea este foarte activă pe Instagram de când a participat la Insula Iubirii, iar recent a vorbit despre părerea ei sinceră despre concurentul Marius Moise, iubitul Biancăi Giurcă.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Oana Monea a desfășurat o sesiune de întrebări și răspunsuri pentru fanii ei. Internauții au fost curioși să afle ce părere are ea despre Marius Moise, după participarea la Insula Iubirii.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191