Ce pedeapsă a primit elevul de 15 ani, din Târgu Mureş, care şi-a bătut diriginta şi a băgat-o în spital. Autoritățile au luat decizia, după ce a fost eliberat

Ce pedeapsă a primit elevul de 15 ani, din Târgu Mureş, care şi-a bătut diriginta şi a băgat-o în spital. Autoritățile au luat decizia, după ce a fost eliberat

În cursul zilei de azi, elevul de 15 ani, din Târgu Mureș, care şi-a bătut diriginta şi a băgat-o în spital, a fost lăsat în libertate de anchetatori. Ei bine, după această decizie, profesorii instituției de învățământ s-au plâns că se tem să mai meargă la cursuri, astfel că minorul a primit o altă pedeapsă. Iată ce au decis oamenii legii!

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

Amintim că, de curând, un elev, în vârstă de 15 ani, în clasa a opta la o școală din Târgu Mureș, a fost imobilizat de oamenii legii și dus la secția de poliție, după ce a bătut, cu pumnii și picioarele, un cadru didactic.

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

Pedeapsa primită de elevul de 15 ani, din Târgu Mureş, care şi-a bătut diriginta şi a băgat-o în spital

Mai exact, potrivit anchetei desfășurate de oamenii legii, se pare că tânărul a recurs la gesturi violente, după ce s-a supărat că primise amendă de la polițiști pentru că se urcase pe un dulap în sala de curs.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Polițiștii au luat decizia, după ce a fost eliberat

Ei bine, în cursul zilei de azi, 13 martie 2024, după ce a fost lăsat în libertate de anchetatori, la cererea profesorilor, de teamă, polițiștii au decis suspendarea elevului pentru o perioadă de cinci zile.

Mai mult decât atât, această decizie a venit din partea consiliului profesoral care a fost validată de Consiliul de Administrație a Colegiului.

În aceste momente, în urma celor întâmplate, minorul în vârstă de 15 ani este cercetat şi de inspectorii şcolari care susţin că după perioada de suspendare de cinci zile este posibil să fie propusă şi o altă sancțiune pentru acesta.

Amintim că tânărul a bătut, cu pumnii și picioarele, cadrul didactic, după ce s-a supărat că primise amedă de la polițiști pentru că se urcase pe un dulap în sala de curs și a arătat gesturi obscene, în timp ce își aprindea și o ţigară.

CITEȘTE ȘI: Elevul de 15 ani, care și-a bătut diriginta în timpul orei, în Târgu Mureș, poate să se intoarcă la școală. Adolescentul a fost eliberat

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191