Ce pensie are Cornel Palade, fostul partener al lui Romică Țociu: „Mulțumesc lui Dumnezeu”

Ce pensie are Cornel Palade, fostul partener al lui Romică Țociu: „Mulțumesc lui Dumnezeu”

Este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori din țara noastră, însă, cu siguranță că fiecare dintre noi vom fi surprinși de suma pe care o primește la pensie! Cu ceva timp în urmă, invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță, Cornel Palade a mărturisit că pensia sa este mult mai mică decât ne-am imagina!

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori din țara noastră, însă, cu siguranță că fiecare dintre noi vom fi surprinși de suma pe care o primește la pensie! Cu ceva timp în urmă, invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță, Cornel Palade a mărturisit că pensia sa este de numai de lei! Cu toate acestea, îndrăgitul actor a mărturisit că se mulțumește cu ce are și se descurcă.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

„În următorii 50 de ani cred că o să-și revină țara, am pensia de de lei, dar nu mă plâng, poate e mică, dar mulțumesc lui Dumnezeu, mă descurc. Nu sunt procuror, nu sunt judecător, nu sunt om politic, ce merite am eu ca să am ditamai pensia?

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Am atât cât am, asta e, dacă e nevoie mai dau și din pensia mea jumătate. Bine că au reușit parlamentarii și și-au tăiat singuri pensiile speciale, Curtea Constituțională o să le dea peste mână, ce milă mi-e de ei!”, a mărturisit Cornel Palade, în timpul emisiunii „La Măruță”.

Pe lângă mărturisile despre pensia pe care o are, Cornel Palade a vorbit și despre secretul fericirii. Actorul a spus că faptul că se poate mulțumi cu puțin este motivul pentru care se bucura de viața sa.

„Știi care e secretul fericirii? Să te mulțumești cu puțin! Știi cine îmi face mie programul? Dumnezeu, el îmi spune ce să fac, unde să mă duc. Săptămâna trecută m-am trezit și am zis că vreau să merg la o biserică… cât mă pregăteam, nu am zis nimănui, a fost un gând al meu. Cine crezi că mă sună? Starețul să îmi spună că știe că vin”, a mai spus acesta.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191