Ce poreclă haioasă are Iulia Vântur în India. Dan Negru a fost cel care a dat-o de gol!

Ce poreclă haioasă are Iulia Vântur în India. Dan Negru a fost cel care a dat-o de gol!

Dan Negru a rămas total confuz în timpul unei vizite în India, când a fost întrebat dacă cunoaște o persoană despre care nu mai auzise niciodată! În cele din urmă, prezentatorul TV și-a dat seama că este vorba despre o poreclă amuzantă a Iuliei Vântur! Aceasta se bucură de multă apreciere în India, iar lui Dan Negru nu i-a venit să creadă cum i se spune vedetei în țara lui Salman Khan!

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Dan Negru a vizitat India la începutul acestui an, însă o interacțiune cu un ghid turistic l-a lăsat confuz total! Acesta a fost întrebat dacă cunoaște o persoană despre care nu mai auzise niciodată! Potrivit ghidului, ar fi fost vorba despre o anume „Lula”, despre care Dan Negru a fost întrebat imediat ce s-a aflat că este din România!

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

În cele din urmă, prezentatorul TV și-a dat seama că este vorba despre o poreclă amuzantă a Iuliei Vântur! Aceasta se bucură de multă apreciere în India, iar Dan Negru a fost surprins de porecla pe care o are în această țară!

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

„Am sunat-o pe Iulia Vântur din New Delhi și i-am spus că un ghid cu care am fost la Taj Mahal, auzind că sunt din România, m-a întrebat dacă am auzit de Lula. Nu știam care Lula, dar apoi omul mi-a spus de Salman Kahn și mi-am dat seama că e vorba de Iulia. I-am povestit asta la telefon”, a mărturisit Dan Negru, conform celor de la

Însă, porecla haioasă a Iuliei Vântur nu a fost singura descoperire interesantă pe care prezentatorul TV a făcut-o în India! În timp ce vizita memorialul lui Mahatma Ghandi, Dan Negru a avut ocazia să admire doi copaci uriași, cu o însemnătate aparte. Unul dintre ei a fost plantat de către liderul din Vietnam, Ho Chi Min, în timp ce al doilea copac a fost plantat de către nimeni altul decât Nicolae Ceaușescu!

„Al doilea copac din fața memorialului părintelui națiunii Mahatma Gandhi a fost plantat de, țineți-vă bine…Nicolae Ceaușescu în 13 octombrie 1969, uite cât s-a făcut”, a scris Dan Negru, la momentul respectiv.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191