Ce postare a făcut Ionela după ce a plecat din casa Mireasa. Fanii au reacționat imediat: „Câtă invidie…” / FOTO

Ce postare a făcut Ionela după ce a plecat din casa Mireasa. Fanii au reacționat imediat: „Câtă invidie…” / FOTO

La scurt timp după ce a fost eliminată din casa Mireasa, Ionela a redevenit activă pe rețelele de socializare, acolo unde a făcut publică o fotografie cu care și-a luat fanii prin surprindere. Imaginea postată de fosta concurentă a primit sute de like-uri și zeci de comentarii. 

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

În cursa de eliminare care a fost valabilă până în gala de pe 24 mai 2024 de la Mireasa s-au aflat 2 concurenți: Cristian și Ionela. Dintre cei doi, publicul a decis ca Ionela să plece acasă. Votul a fost unul foarte strâns, încă telespectatorii au votat în procent de 56,5% ca Ionela să fie eliminată.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Prima postare făcută de Ionela după ce a părăsit casa Mireasa

Înainte să plece din casa Mireasa, Ionela a ținut să spună că a învățat foare multe lecții din această competiție. Fosta concurentă a spus că se bucură că a reușit să ajungă în punctul în care să ia singură decizii.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

După ce a ieșit din casa Mireasa, Ionela -a întors în Chișinău, acolo unde locuiesc părinții ei. Recent, pe pagina personală de Instagram, Ionela a pubșoca o fotografie cu ea îmbrăcată sexy, alături de un buchet imens de trandafiri.

Imaginea a strâns rapid sute de like-uri și comentarii.

Ce spunea Ionela despre bărbatul pe care și-l dorește alături

Când a intrat în casa Mireasa, Ionela și-a descris partenerul ideal ca fiind înalt, brunet, cu ochii negri, optimist și încrezător în el.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191