Ce presupune dieta 333, regimul care o ajută pe Alina Pușcaș să slăbească în timp record

Ce presupune dieta 333, regimul care o ajută pe Alina Pușcaș să slăbească în timp record

Alina Pușcaș, în vârstă de 38 de ani, este una dintre vedetele care au o siluetă de invidiat, deși este mama a trei copii. Prezentatoarea TV vrea să fie în cea mai bună formă a ei, astfel că a decis să urmeze „dieta 333”, pe care o mai încercase și în 2020. În timp record, a dat jos patru kilograme. În ce constă dieta?

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Alina Pușcaș a dezvăluit cum a reușit să slăbească patru kilograme în timp record. Cum se apropie cu pași repezi sărbătorile de iarnă, vedeta și-a dorit o schimbare și a decis să urmeze „dieta 333”, pe care o mai încercase și în 2020 și care a dat rezultate la momentul respectiv. În 2020, fără antrenamente obositoare în sala de fitness, prezentatoarea TV a dat jos șase kilograme, în 9 zile.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

„Prima dată, în 2020, am slăbit în nouă zile aproape șase kilograme. Eu atunci nu făceam sport, în perioada respectivă nu, din contră. Am lucrat masă musculară și eram ceva de genul «Stai puțin, de ce atunci am slăbit mai repede?». Avea legătură cu faptul că eu cât am ținut dieta asta am făcut și sport și atunci musculatura o simțeam că era mai grea și atunci pe cântar am slăbit patru kilograme în aceaste nouă zile”, a declarat Alina Pușcaș, la Star Matinal.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Dieta constă în consumul de alimente disociate, mai exact, se mănâncă timp de 3 zile numai carne, alte 3 zile legume și fructe, iar în ultimele 3 zile doar lactate.

De asemenea, vedeta a mărturisit că de mare ajutor i-a fost și faptul că a ținut post intermitent de ani întregi, fără să știe că face fasting, și că sare mereu peste micul dejun. Prima masă este mereu după prânz, ceea ce a ajutat-o să slăbească.

„Gustările îmi întrețin pofta (…) Eu, practic de 15-16 ani, fac fasting fără să îmi dau seama, pentru că eu de fiecare dată săream peste micul dejun, mai puțin în vacanțe, dar micul dejun nu mi-l lua, și atunci începeam cu prânzul și făceam fasting fără să știi”, a mai spus Alina Pușcaș.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191