Ce preț are o casă de vacanță în Thassos. Uite cât costă o locuință de vis pe insula vizitată de milioane de români

Ce preț are o casă de vacanță în Thassos. Uite cât costă o locuință de vis pe insula vizitată de milioane de români

Insula Thassos este una dintre cele mai populare în rândul turiștilor români, însă v-ați închipuit cât ar putea costa o locuință în această locație de vis din Grecia? Prețul ar putea să vă uimească!

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

În general, prețurile sunt accesibile în ceea ce privește cazarea și transportul, iar peisajele de poveste merită cu siguranță fiecare bănuț. Nu este de mirare că an de an, zona atrage o mulțime de turiști dornici să se bucure de tot ce le oferă insula grecească. Aflandu-te într-un asemenea loc, cu siguranță te-ai putea gândi cât ar costa o locuință aici. Ei bine, prețurile pentru un studio, ar putea să-i lase cu gura căscată pe mulți curioși. 

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Pe site-ul de imobiliare o ofertă ar putea pune pe jar mulți potențiali cumpărători. Este vorba de un studio de numai 30m² construit în anul 1990, aflat la 50 de metri de plajă. Într-adevăr peisajul este unul cu adevărat încântător, dar haideți să aflăm împreună dacă merită doar priveliștea o asemenea investiție. În anul 2020 a fost renovat și oferă o micuță bucătărie în colț, iar imediat lângă își face apariție și un pat de două persoane. Studioul mai conține baie în care abia încape o persoane, însă, în schimb locuința vine la pachet cu un loc de parcare și un balcon mare de 18m². 

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Studio-ul se află într-o zonă rezidențială, însă conform anunțului nu prezintă nici sistem de alarmă și nici măcar un aparat de aer condiționat care să ofere răcoare într-o zi toridă. Pentru toate acestea, proprietarul cere suma fabuloasă de de euro! Mai exact cât două apartamente sau o casă în București! Cel care vinde studio-ul ține să menționeze în anunț că locuința este mai degrabă potrivită pentru o casă de vacanță, decât de locuit permanent. Totuși, animalele de companie sunt binevenite, așa că puteți veni în vacanță cu prietenii blănoși. Având în vedere condițiile date, vă lăsăm pe voi să decideți dacă merită o asemenea investiție.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191