Ce probleme de sănătate are mama care și-a aruncat copiii pe geam, în Botoșani. Tudorel Butoi, noi informații în acest caz: ”Poate să fie vorba de o…”

Ce probleme de sănătate are mama care și-a aruncat copiii pe geam, în Botoșani. Tudorel Butoi, noi informații în acest caz: ”Poate să fie vorba de o…”

Cazul șocant din Botoșani a atras atenția atât autorităților, cât și specialiștilor. Un psiholog criminalist a analizat gestul extrem al Lorelei Babii, femeia care și-a aruncat copiii pe geamul hotelului. Pe baza informațiilor apărute până în acest moment, Tudorel Butoi, psiholog criminalist, a ajuns la concluzia că femeia suferă de probleme de sănătate grave.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Femeia din Botoșani a recurs la un gest îngrozitor în urmă cu o noapte, când a vrut să își ia viața și s-a aruncat pe geamul hotelului unde s-a cazat, împreună cu copiii ei. Unul dintre ei a murit, iar celălalt se află în comă profundă. Gestul femeii, despre care s-a aflat că era o mamă dedicată, a ridicat multe semne de întrebare.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Ce probleme de sănătate are mama criminală din Botoșani

Psihologul criminalist Tudor Butoi a analizat atent fiecare detaliu din acest caz și a venit cu câteva concluzii despre femeia care și-a omorât unul dintre copii, după ce l-a aruncat pe geam. Se pare că femeia ar suferi de o formă gravă de depresie și schizofrenie, ceea ce i-ar afecta felul în care gândește și ia deciziile.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Mai mult, psihologul criminalist este de părere că a fost vorba despre o faptă premeditată, nu o decizie luată pe moment sub influența unor sentimente puternice. De asemenea, cele care ar fi dus-o într-un astfel de moment ar fi fost tensiunile din interiorul familiei ei, care au avut un impact negativ în ceea ce privește problemele ei de sănătate.

”Poate să fie vorba de o depresie sau de o răzbunare către soțul dânsei. În experiența noastră, a Institutului de Criminalistică a Poliției Capitale, au mai fost cazuri identice. Este vorba de o fractură gravă între soți, care n-a putut să fie gestionată datorită temperamentului și structurii mamei. Mama este, din punctul meu de vedere – și o să vedeți de-a lungul cercetărilor ulterioare – în debut hebefrenic (asociat schizofreniei, ) cu disfuncționalități grave de personalitate.

Se acumulează tensiunea conflictuale dintre soți de asemenea manieră încât conduce în situațiile acestea la comportamente impulsiv-agresive și agresivitatea se întoarce împotriva ei, împotriva copiilor, împotriva familiei.

Vedeți că se duce cu copiii și se cazează. Între ea și soți există situații conflictuale, mesajul acela este ireverențios ș. Deci avem de-a face cu un debut hebefrenic, cu disfuncționalități de personalitate (…)

Este, fără îndoială, o notă de premeditare, dar nouă ne va spune și ne va da răspunsul la această chestiune expertiza psihiatrică medico-legală care se va face de către specialiștii rodați în această materie.”, a declarat psihologul criminalist Tudor Butoi, la Antena 3 CNN.

Mesajul de adio transmis de Lorela

Femeia din Botoșani i-a trimis soțului ei un mesaj tulburător, în care i-a spus motivul pentru care a recurs la acest gest. Se pare că femeia a aflat că el este deranjat de faptul că trebuie să îi trimită bani pentru ea și copii, astfel că a decis să nu mai fie o ”povară” pentru el.

Tânăra a decis să își ia viața ei și copiilor ei deoarece credea că nimeni nu îi va iubi dacă vor rămâne fără mamă. În prezent este internată la Secția de Psihiatrie.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191