Ce pun gospodinele adevărate în butoiul cu varză. Ingredientul care o menține crocantă și aromata toată iarna

Ce pun gospodinele adevărate în butoiul cu varză. Ingredientul care o menține crocantă și aromata toată iarna

Vara pare să treacă într-un ritm amețitor, iar până când vom apuca să ne dezmeticim, vom vedea că deja toamna își va intra complet în drepturi! Iar ca să nu fim prinși nepregătiți atunci când vom pregăti butoaiele cu diverse murături, deja trebuie să ne interesăm ce fel de „trucuri” există pentru ca acestea să rămână mai bune! Din fericire, pentru ca varza murată să rămână crocantă și aromată toată iarna, există un ingredient banal care poate fi folosit!

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Mai mult ca sigur că fiecare dintre noi am observat deja că vara pare să treacă într-un ritm amețitor, iar până când vom apuca să ne dezmeticim, vom vedea că deja toamna își va intra complet în drepturi! Iar pentru a nu fim prinși nepregătiți atunci când vom pregăti butoaiele cu diverse murături, deja ar fi cel mai bine să ne interesăm ce fel de „trucuri” există pentru ca acestea să rămână mai bune și gustoase, de-a lungul iernii! Din fericire, pentru ca varza murată să rămână crocantă și aromată toată iarna, există un ingredient banal care poate fi folosit!

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Poate că mulți dintre noi putem fi tentați să credem că procesul de murare al verzei nu este tocmai dificil, așa că nu îi vom da atenția cuvenită. Cu toate acestea, cele mai iscusite gospodine știu cât de specifice sunt cerințele fiecărui produs murat, iar deși ceva poate fi delicios pentru castraveți, el poate avea cu totul alt efect la varză! De exemplu, pentru aceasta din urmă, trebuie să folosiți la murat ingrediente precum mărar aromat, cimbru, dar și ardei iuți! Iar pentru o aromă mai puternică, puteți adăugați și câteva felii de gutui în butoiul cu varză!

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Însă, atunci când vine vorba despre trucul perfect pentru ca varza murată să fie crocantă și gustoasă, există un ingredient pe care doar foarte puține gospodine știu cum să îl folosească eficient! Mierea! Este vorba despre adăugarea a aproximativ 7, sau 8, linguri de miere de albine, proaspătă, în butoiul cu varză murată!

Acest ingredient banal va ajuta varza voastră să rămână crocantă, fără, însă, de a fi prea tare! După cum poate deja știți, varza se va mura în aproximativ 6-7 săptămâni, iar ocazional, de câteva ori pe săptămână, ea trebuie vânturată.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191