Ce rasă de câine se potrivește pentru fiecare zodie. De la Beagle, la Saint Bernard sau Chihuahua, vezi ce câine să alegi

Ce rasă de câine se potrivește pentru fiecare zodie. De la Beagle, la Saint Bernard sau Chihuahua, vezi ce câine să alegi

Dacă iei în considerare să îți cumperi un câine, dar nu știi care rasă ți se potrivește cel mai bine, atunci astrele ar putea să îți dea un răspuns, sau măcar o idee în ce direcție să te uiți.  

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Semnul tău zodiacal poate oferi informații valoroase despre tipul de câine care ar putea fi potrivit pentru tine. De la Berbecul energic la Peștii foarte sensibili, există un companion canin potrivit pentru fiecare persoană. 

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Așadar, să vede care rasă de câini ți se potrivește cel mai bine în funcție de zodie.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Berbec (21 martie – 19 aprilie):

Pentru Berbecul energic și aventuros, un câine care poate ține pasul cu entuziasmul lor nesfârșit este esențial. Jack Russell Terrier, cunoscut pentru nivelul său ridicat de energie, sau Schnauzerul plin de viață, cu natura sa blândă, ar fi alegeri ideale.

Taur (20 aprilie – 20 mai):

Tauri pun preț pe loialitate la un câine. Ia în considerare uriașul gentil, Saint Bernard, sau un Scottish Terrier hotărât, care apreciază să fie aproape de companionii lor umani.

Gemeni (21 mai – 20 iunie):

Gemenii sunt cunoscuți pentru personalitățile lor sociabile și jucăușe. Golden Retriever și Labrador Retriever sunt rasele cele mai potrivite pentru natura lor veselă și extrovertită.

Rac (21 iunie – 22 iulie):

Nativii Rac cer afecțiune și îmbrățișări. Câinii precum Pomeranianul sau Chihuahua sunt companioni excelenți pentru acest semn sensibil.

Leu (23 iulie – 22 august):

Leii sunt încrezători și dominanți și au nevoie de un câine care să se potrivească personalității lor. Ia în considerare Rottweilerul sau Ciobănescul German, ambele rase sunt cunoscute pentru natura lor puternică și asertivă.

Fecioară (23 august – 22 septembrie):

Fecioarele apreciază inteligența și curiozitatea. Saint-Hubert sau Beagle, cu temperamentul lor curios și prietenos, sunt alegeri excelente pentru acest semn.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie):

Balanțele sunt atrase de personaje prietenoase și jucăușe. Un Whippet sau un Setter, câini cunoscuți pentru natura lor sociabilă și ușor de abordat, sunt companioni minunați pentru acest semn.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie):

Scorpionii preferă câinii cu o natură calmă, dar uneori dominantă. Ia în considerare un Câine de Apă Portughez sau Ciobănesc de Pirinei, ambele cunoscute pentru comportamentul lor liniștit.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie):

Nativii Săgetător au nevoie de câini activi și aventuroși. Border Collie și Greyhound, ambele rase sunt cunoscute pentru dragostea lor pentru exerciții fizice și sunt alegeri perfecte.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie):

Capricornii apreciază câinii cu o natură puternică. Boxerul, cunoscut pentru rezistența sa, sau Dalmatianul jucaus pot fi companioni minunați pentru acest semn.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie):

Vărsătorii preferă câinii calmi și independenți. Ia în considerare un Malamut de Alaska sau un Rhodesian Ridgeback, cunoscuți pentru comportamentul lor calm. 

Pești (19 februarie – 20 martie):

Peștii sunt posesivi și mereu în căutare de atenție. Câinii precum Papillon și Pug, care se bucură să fie în centrul atenției, sunt potriviți pentru acest semn.

Astrologia poate oferi informații distractive despre personalitățile și preferințele noastre, dar înainte de a alege o rasă de câine, este important să ne gândim dacă avem timp și suntem dispuși să ne asumăm responsabilitățile care vin odată cu un animal de companie. 

Articol recomandat de

El e cel mai greu jucător de la Cupa Mondială de rugby! Incredibil cât cântărește

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191