Ce relație are Diana Munteanu cu Claudiu Niculescu, la 10 ani de la divorțul lor. „Eu nu înțeleg oamenii care se plâng”

Ce relație are Diana Munteanu cu Claudiu Niculescu, la 10 ani de la divorțul lor. „Eu nu înțeleg oamenii care se plâng”

Diana Munteanu și Claudiu Niculescu au format un cuplu, însă după șapte ani de căsnicie, au decis să meargă pe drumuri separate. Acum, vedeta dezvăluie în ce relații este cu acesta.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Diana Munteanu, în vârstă de 45 de ani și antrenorul de fotbal Claudiu Niculescu au fost căsătoriti timp de 7 ani, din 2007 până în 2014. La 10 ani de la divorț, prezentatoarea TV dezvăluie cum se înțelege cu acesta. Cei doi au împreună un băiat, pe David.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

De 10 ani, Diana Munteanu își crește băiatul singură, însă dezvăluie că a beneficiat întotdeauna de sprijinul fostului soț. Vedeta sustine că nu i-a plăcut să se plângă niciodată de viața de mamă singură.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

După divorțul din anul 2014, fiul lor a rămas în grija prezentatoarei TV. De aproape 10 ani, vedeta a încercat să îi ofere lui David o creștere și o educație pe măsură.

„Nu-mi place să-mi plâng de milă, să mă văicăresc. Cu ce te ajută? Eu nu înțeleg oamenii care se plâng. (…) Sunt niște lucruri pe care le-am luat atât de normal și de firesc, le-am privit exact așa cum au venit și cred că de-asta le-am parcurs ușor.

Niciodată nu zic: «Aoleu, ce mă fac?». Merg mai departe. (…) N-am avut niciodată momentul ca să am nevoie să mă remontez, nu știu cum e. Le iau așa cum vin și le fac ca atare.”, a mărturisit Diana Munteanu pentru .

„Minunat, ca întotdeauna (: colaborează cu Claudiu Niculescu în creșterea lui David). Așa mi se pare și firesc să fie. Lucrurile nu se vor schimba niciodată în planul acesta. E perfect și așa trebuie să fie, așa consider”, a spus Diana Munteanu, la Fresh by Unica, despre relația cu tatăl băiatului ei.

Diana Munteanu a slăbit mult în ultima perioadă, iar dovada stă în cele mai recente imagini cu aceasta. Mulți au spus că a exagerat și că este în prag de anorexie. Cu toate astea, prezentatoarea TV mărturisește că se simte bine în pielea ei și a dezvăluit câte kilograme are.

„Aş spune că sunt chiar mai fit decât eram acum un an. (zâmbeşte) Da, pentru că mi-am spus că, dacă tot stăm acasă, să fac ceva bun şi sănătos şi, începând din perioada aia, împreună cu David, ne-am făcut un program zilnic de antrenament.

Au fost zile când ne-am antrenat şi de două ori pe zi şi a fost minunat. Pentru mine, sportul şi mâncarea sănătoasă sunt stil de viaţă, ceva ce a devenit normalitate. Iar disciplina este ceva ce s-a format în anii de şcoală, atunci când făceam sport de performanţă şi care, iată, m-a ajutat să rămân aşa”, a spus în 2021 Diana Munteanu pentru „La 1,71 de metri, am 53,5 kilograme, ceea ce, în orice altă ţară, ar fi considerată o greutate absolut normală. Şi, până la urmă, fiecare trebuie să fie aşa cum se simte cel mai bine în pielea lui!”, a mai adăugat vedeta.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191