Ce relație are Smiley cu fiica lui, Josephine! „Suntem norocoși!”

Ce relație are Smiley cu fiica lui, Josephine! „Suntem norocoși!”

Smiley (40 de ani) a revenit cu forțe proaspete din vacanța de început de an pe care a petrecut-o în Maldive alături de cele două fete ale sale, Gina Pistol (43 de ani) și Josephine. Artistul se apucă încet-încet de treabă, chiar azi a lansat o piesă nouă împreună cu Nane, „Goală”, și ne-a povestit pentru Click! ce relație frumoasă are cu fiica lui de aproape trei ani, el și Gina Pistol fiind niște părinți norocoși pentru că au un copil așa de bun și cuminte.

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Cum a fost în vacanță, am văzut că voi faceți niște daily talk-uri așa foarte tari de acolo!

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Vroiam să fac mai multe dar nu am făcut atât de multe lucruri.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Am văzut că a plouat, ați stat mai mult cu fetiț

A plouat cam trei sferturi din timp în fiecare zi dar e foarte binevenită ploaia la căldura aia. A plouat cam o oră maxim în fiecare zi și am avut o singură zi în care a plouat toată ziua și toată noaptea.

Te-ai întors relaxat, cu forțe noi! Ce urmează pentru tine?

Da, foarte relaxat! Mi-am pus planurile și gândurile în ordine.

Ce ne pregătești acum?

Păi o să lansez o piesă cu Nane și pe 1 martie o să lansez o piesă singur, la care a filmat deja clip anul trecut.

Și urmează o piesă cu micuța Josephine? Am observat că acum e o modă în zona vedetelor, vin copiii tare din urmă, cum e Eva Măruță care joacă în Tati Part-Time, fiica lui Connect-R, Maya, care a debutat și ea în actorie, în filmul „Băieți Deștepți”, urmează și la voi, cu Josephine?

Da, dacă ea o să își dorească să facă așa sigur o să facem, nu știu dacă o să facem public dar dacă ea o să își dorească să facă asta o să facem. Noi avem foarte multe înregistrări cu fiica noastră cântând, deci nu ar fi exclus!

Deci cumva are ureche muzicală, nu?

Nu numai că are ureche muzicală dar ea își compune piesele singură, serios.

Ceea ce înseamnă că a moștenit talentul artistic de la tine sau de la Gina. Cu Gina deja ai câ

De la cineva a moș Da, cu Gina cânt în fiecare zi, nu ar fi ceva neobișnuit. Deocamdată e devreme să zic orice  despre ce vrea să facă, deocamdată ne jucăm, ne distrăm și ne descoperim veleitățile.

Cum s-a mai consolidat relația voastră tată-fiică, Josephine a mai crescut acum, are aproape trei ani, cum sunteți? Am văzut că îți face unghiile, te aranjează!

Vorbește, are aproape 3 ani, ne înțelegem foarte bine! Este foarte independentă, are părerile proprii, dorințele ei, vrea să se îmbrace cum vrea ea. E o fire foarte puternică!

Ai intrat în rândul părinților care au început să cheltuie din ce în ce mai mulți bani pentru a-i face poftele copilului?

Nu, nu! Noi suntem fericiții deținători ai unui copil care nu are  multe dorințe de genul ăsta, adică  noi dacă mergem cu ea  într-un magazin de jucării, și ni s-a întâmplat să mergem de mai multe ori, ea își alege o jucărie și pleacă. Suntem norocoși!

Cu Pavel Bartoș, care are acum probleme cu piciorul, te-ai mai întâlnit?

Nu l-am văzut de anul trecut. O să apară și el acum, șontâc-șontâc. Eu am fost plecat, nu am reușit să ne vedem anul ăsta. Pentru Vocea României am terminat-o, am filmat anul trecut, pentru Românii au talent am filmat, trebuie să înceapă să apară.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191