Ce relație avea, de fapt, mama din Botoșani cu copiii ei. Ce postări făcea Lorela pe Facebook, înainte să își arunce băieții pe geam / FOTO

Ce relație avea, de fapt, mama din Botoșani cu copiii ei. Ce postări făcea Lorela pe Facebook, înainte să își arunce băieții pe geam / FOTO

Mama din Botoșani a recurs la un gest necugetat și a decis să își arunce copiii pe geamul hotelului la care s-au cazat. Femeia a ajuns în oraș pentru a-i duce pe băieți într-un parc anume, însă ieșirea lor s-a transformat într-o tragedie. Iată ce relație avea ea, de fapt, cu copiii ei și ce posta pe Facebook înainte să încerce să își omoare copiii.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Femeia din Botoșani a atras un val de reacții de revoltă după ce și-a aruncat copiii pe geamul hotelului la care s-au cazat. La prima vedere pare că ar fi vorba despre o mamă care nu își iubește copiii și nu îi vrea alături de ea, însă noile informații au contrazis acest lucru. Lorelai Babii a făcut câteva postări pe Facebook care ar putea reprezenta răspunsuri la multe întrebări.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Ce relație avea mama din Botoșani cu copiii ei pe care i-a aruncat pe geamul hotelului

Se pare că Lorela Babii avea grijă de copiii ei și își petrecea mult timp alături de ei. Băieții de doi și trei ani apar des în imaginile postate pe pagina ei de Facebook, în ipostaze înduioșătoare. Femeia a postat mai multe imagini alături de ei, chiar și în timp ce erau în parc sau făcând alte activități împreună.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Ceea ce a făcut-o să recurgă la acest gest nu ar fi fost lipsa sentimentului de mamă sau iubirii față de ei, ci faptul că s-a simțit o povară pentru soțul ei, care le trimitea bani. Lorela Babii a aflat că bărbatul se simte deranjat că trebuie să îi susțină financiar, astfel că a decis să încerce să își ia viața.

Femeia nu a vrut să își lase copiii fără mamă, crezâns că nu îi va mai iubi nimeni, astfel că a decis să se arunce în gol de la geamul hotelului, alături de ei. În cele din urmă, ea a ajuns pe un acoperiș de sub geamul camerei ei, unul dintre băieți este în comă în spital, iar fiul cel mic a murit.

Femeia i-a transmis un mesaj de adio tulburător soțului ei

Înainte să ia decizia extremă, Lorela Babii i-a transmis soțului ei un mesaj de adio tulburător, pe care a vrut să îl citească după ce ar fi murit. Aceasta și-a exprimat durerea prin care trece și revolta față de faptul că trebuie să facă ceva ce nu își dorește.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191