Ce religie are Mihaela Rădulescu. Nimeni n-a știut acest detaliu despre Diva de la Monaco

Ce religie are Mihaela Rădulescu. Nimeni n-a știut acest detaliu despre Diva de la Monaco

Unele dintre vedetele din România și-au schimbat religia. Despre Mihaela Rădulescu nu prea mai sunt cunoscute multe secrete, însă, (53 de ani), există un detaliu pe care mulți nu îl cunosc. Vedeta și-a schimbat și ea religia și, spre deosebire de alte celebrități, a mers mai departe și a luat și un alt nume, la al doilea botez din viața ei. Tu știi ce religie are?

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Se poate spune că Mihaela Rădulescu (53 de ani) este o femeie realizată din toate punctele de vedere, însă viața a pus-o de multe ori la încercare. În trecut, prezentatoarea TV și-a schimbat religia și a trecut printr-un botez, asta de dragul fiului său, dar și în numele iubirii. 

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Mihaela Rădulescu a avut, de-a lungul timpului, trei căsnicii eșuate: Bogdan Rădulescu, Stefan Banică și Elan Schwartzenberg, împreună cu care are și un fiu, Ayan. Ulterior, ea și prezentatorul TV emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, Dani Oțil, au format un cuplu timp de 6 ani, trăind o poveste de dragoste intensă și plină de năbădăi, care a luat sfârșit în 2014.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

Însă, în numele iubirii, în 2004, în timp ce îl avea ca soț pe Elan Schwartzenberg, dar și de dragul fiului ei, chiar dacă este născut la Tel Aviv, nu putea să aibă statut de evreu, vedeta și-a schimba religia și chiar a trecut printr-un botez. Așa, în urmă cu mai bine de 13 ani, Mihaela Rădulescu a trecut de la religia ortodoxă la iudaism. Astfel, la cel de-al doilea botez din viața ei, vedeta a primit un nou nume: Judith.

Cu toate acestea, numele Judith nu este trecut în actele oficiale, buletin, pașaport sau permis de conducere. La vremea respectivă, prezentatoarea TV declara că nu contează religia pe care o are și este convină că Dumnezeu este același pentru toată lumea.

„Nu contează religia. Am făcut aceasta pentru a-i oferi fiului meu statutul de evreu, pe care nu-l putea căpăta decât prin trecerea mea la religia mozaică. Pentru acest lucru mi-am depus un dosar în urmă cu doi ani, am urmat niște cursuri și abia în acest an am dat examenul, care a fost foarte greu. Am învățat să vorbesc ebraică. Cu scrisul e mai greu…Am decis ca eu să-l învăț limba română pe Ayan, iar Elan, ebraică”, mărturisea Mihaela Rădulescu, în 2004.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191