Ce rochie a ales Irinuca Columbeanu pentru balul de absolvire. Fiica lui Irinel și a Monicăi, o domnișoară în toată regula. FOTO

Ce rochie a ales Irinuca Columbeanu pentru balul de absolvire. Fiica lui Irinel și a Monicăi, o domnișoară în toată regula. FOTO

Irina, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Adolescenta de 17 ani a absolvit liceul și a participat la balul de final de an, unde s-a afișat purtând o ținută elegantă și simplă, plină însă de rafinament. Înainte de a merge la marele eveniment, Irinuca s-a fotografiat în vila luxoasă a lui Mr. Pink. 

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Fiica fostului milionar de la Izvorani a încheiat un frumos capitol al vieții sale – liceul. Irinuca intenționează să-și viziteze tatăl în România în această vară, însă până atunci se bucură de reușitele sale pe plan personal. 

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Irina Columbeanu, apariție de zile mari la balul de absolvire a liceului 

Fiica Monicăi Gabor dă din nou dovadă de rafinament și eleganță, semn că i-a moștenit pe ai săi părinți în mai multe aspecte. Pentru balul de absolvire a liceului, Irinuca a îmbrăcat o rochie cu imprimeu floral, lungă până în pământ, mulată, pe care a accesorizat-o cu mai multe bijuterii fine și o poșetă neagră, rotundă. 

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

De asemenea, nici la capitolul make-up adolescenta nu a exagerat. Dimpotrivă, a Irina Columbeanu a optat pentru un machiaj discret, suficient cât să-i evidențieze trăsăturile feței și frumusețea. 

Ramona Gabor: „Irina nu mai e un copil”

În trecut, Ramona Gabor, sora Irinei Columbeanu declara pentru presa din România faptul că se bucură să aibă parte de o nepoată inteligentă și frumoasă. Aceasta a avut doar cuvinte de laudă la adresa Irinei, pe care o consideră deja o tânără adolescentă care reușește să învețe să stea pe propriile picioare, bifând o serie de reușite în viața ei – a obținut deja permisul de conducere, a absolvit liceul etc. 

„Irina nu mai e un copil. A crescut, e înaltă, e frumoasă, îi place foarte mult să meargă la școală. Și-a luat permisul de conducere. Conduce de la 15 ani, sunt foarte mândră de ea. E foarte deșteaptă, e un o cu suflet bun, e minunată”, a spus Ramona Gabor, potrivit WOWNews.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191