Ce s-a ales de Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat „Românii au talent”, în anul 2019. Din ce își câștigă acum existența

Ce s-a ales de Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat „Românii au talent”, în anul 2019. Din ce își câștigă acum existența

Cu 4 ani în urmă, Ana Maria Pantaze a fost marea câștigătoare și cea care a pus mâna pe marele premiu de la „Românii au talent”. Din păcate, viața nu i s-a schimbat prea mult și nu a reușit să-și facă un nume în industria muzicală românească după câștigarea trofeului emisiunii de talent de la Pro TV, în 2019. Ce s-a ales de croitoreasa Ana Maria Pantaze?

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Ana Maria Pantaze a reușit să cucerească juriul și publicul show-ului „Românii au Talent” cu vocea sa și a fost marea câștigătoare a emisiunii de talent în anul 2019. Croitoreasă de meserie, ea a plecat acasă cu de euro, însă, pe lângă faptul că și-a dorit o carieră în industria muzicală, perioada pandemiei avea să o lase fără loc de muncă, dar, și fără niciun ban din cei de euro câștigați.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Așadar, ce a făcut cu suma câștigată? Ana Maria, deși a fost tentată să cheltuie banii pe vacanțe ori mofturi, și-a cumpărat un apartament, a făcut o piesă muzicală, iar banii rămași i-a folosit strict pentru necesități. Chiar dacă probabil foarte multă lume se aștepta ca femeia să apară în peisajul muzical românesc, lucrurile au stat complet altfel. În urmă cu doi ani, a lansat o piesă pe YouTube, care însă nu a fost apreciată de public. Melodia „Visuri la cornete” abia a adunat de like-uri și de vizionări, astfel că visul de a deveni cântăreață nu s-a îndeplinit.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Și în ciuda faptului că videoclipurile de la emisiune au milioane de vizualizări, se pare că lumea a uitat-o pe croitoreasa care i-a impresionat în urmă cu 4 an. În prezent, Ana Maria Pantaze cântă la evenimente, fiind sursa din care își câștigă acum existența. Înainte de asta, ea cânta la o terasă, dar a fost închisă în perioada pandemiei:

„După concurs am cântat pe o terasă de două ori pe săptămână, dar pandemia a închis-o și a trebuit să stau acasă”, declara Ana Maria Pantaze, în urmă cu ceva timp, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191