Ce s-a ales de copiii Vulpiței, după ce a fugit cu iubitul mai bătrân și și-a părăsit familia. Cum trăiesc cei mici

Ce s-a ales de copiii Vulpiței, după ce a fugit cu iubitul mai bătrân și și-a părăsit familia. Cum trăiesc cei mici

Fostul cuplu Vulpița și Viorel, cei doi tineri care s-au aflat în atenția publicului în urmă cu doar câțiva ani, nu și-au pierdut nici acum din „strălucire”, căci scandalurile dintre ei continuă să îi mențină în ochii publicului.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Veronica a devenit mamă pentru a treia oară în urmă cu doar câteva săptămâni, însă Viorel nu a recunoscut copilul, astfel că nou-născutul a ajuns în grija statului. Veronica nu dă niciun semn că i-ar păsa de pruncul ei, căci rapid s-a refugiat în bratele noului iubit, care este mult mai în vârstă decât ea.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Relația celor doi nu mai funcționa cu mult timp înainte ca Veronica să nască cel de-al treilea copil. În ciuda neînțelegerilor, au continuat să rămână împreună, până în momentul în care Viorel a găsit dovezile care o incriminau pe ea: schimb de mesaje cu mai mulți bărbați și chiar poze deocheate.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Viorel nu a putut suporta o asemenea umilință. Astfel, după despărțire, el a rămas responsabil pentru creșterea celor doi copii pe care îi au împreună.

Între timp, Veronica a decis să-și refacă viața în brațele lui Cătălin Dumitru, noul ei iubit. Nu dă semne că ar avea vreo remușcare pentru cele întâmplate. Dimpotrivă, se postează cu noua sa cucerire pe rețelele de socializare, fără absolut nicio ezitare.

Este clar ca Veronica a lăsat trecutul în urmă, trecut care-i include și pe copiii ei. În urmă cu puțin timp, fiica sa și-a serbat ziua de naștere, însă nici măcar un telefon nu a primit din partea femeii care a născut-o.

În urmă cu doar câteva zile, Vulpița și-a șocat fanii cu noua sa postare. S-a afișat fără nicio jenă în poalele iubitului ei și s-au fotografiat din intimitate. Din informațiile apărute până în momentul de față în presă, despre Cătălin Dumitru nu se cunosc prea multe detalii, doar faptul că este cu mult mai în vârstă decât fosta parteneră de viață a lui Viorel Stegaru. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191