Ce s-a ales de Oleg Spînu, concurent la „Românii au talent”? Andra i-a promis că îl va lua cu ea la concerte! Incredibil ce s-a întâmplat

Ce s-a ales de Oleg Spînu, concurent la „Românii au talent”? Andra i-a promis că îl va lua cu ea la concerte! Incredibil ce s-a întâmplat

Oleg Spînu a reușit într-un timp scurt să se facă iubit de întreaga țară, iar milioane de oameni au privit cu sufletul la gură finala de la ”Românii au Talent”, sperând că va câștiga. În cele din urmă, tânărul în vârstă de numai 16 s-a clasat pe locul 3, însă popularitatea sa contiuă chiar și după finalul show-ului de la PRO TV. Iar, acum, el a ajuns pe aceeași scenă cu Andra, la Bacău!

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Adolescentul Oleg Spînu a reușit într-un timp scurt să se facă iubit de întreaga țară, după prestațiile sale incredibile de la unul dintre cele mai iubite show-uri din țara noastră. Odată ce a ajuns în finala de la „Românii au Talent”, milioane de românii au urmărit evenimentul cu sufletul la gură, ținându-i pumnii tânărului din Republica Moldova. În cele din urmă, Oleg Spînu, în vârstă de numai 16 s-a clasat pe locul 3, însă popularitatea sa contiuă chiar și după finalul show-ului de la PRO TV. Iar, acum, el a ajuns pe aceeași scenă cu Andra, la Bacău!

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Potrivit celor de la PRO TV, tânărul a întâmpinat o problemă serioasă atunci când a pornit pe drum spre Bacău, însă, hotărât să nu rateze această șansă, a trecut peste toate obstacolele, reușind să urce pe scena concertului.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

„El vine din Chișinău. Are 16 ani și astăzi și-a dat seama la vamă, că nu mai are pașaport valabil. Vă dați seama că a trebuit să se întoarcă înapoi, să-și facă repede pașaportul și să și ajungă la concert. Ce credeți? A ajuns. E un băiat extrem de talentat. Sunt sigură că l-ați văzut la Românii au talent și vreau să-l primiți cu aplauze pe Oleg Spînu. I-am promis că o să-l iau cu mine aici, la Bacău”, a declarat Andra, conform sursei citate.

Cei doi au cântat impreună o piesă faimoasă, din repertoriul artistului din Republica Moldova Ioan Paladi, intitulată „Bine-i șade mesei mele”. Din fericire, cariera tânărului merge înainte, iar Oleg Spînu adună tot mai mulți fani pe zi ce trece, atât în România, cât și în Republica Moldova. El este adesea invitat la petreceri, pentru a cânta.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191