Ce s-a ales de Sandip Brahamin, indianul simpatic de la Românii au talent. I s-a schimbat viața total după experiența de la Pro TV

Ce s-a ales de Sandip Brahamin, indianul simpatic de la Românii au talent. I s-a schimbat viața total după experiența de la Pro TV

Îți mai amintești de Sandip Brahamin, indianul care a câștigat premiul de originalitate în finala „Românii au talent” 2023? A plecat învingător de pe platoul Pro TV, cu suma de de euro în conturi. Click! vă pune la curent cu viața lui și vă prezintă ultimele noutăți cu care acesta se mândrește. 

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

A venit pe meleaguri românești special pentru a-și demonstra abilitățile în arta dansului. În vârstă de doar 22 de ani, Sandip este un bărbat echilibrat și cu picioarele pe Pământ, știind foarte clar care-i sunt țelurile în viață. 

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Sandip Brahamin face furori în India 

Participarea în cadrul reality-show-ului de la Pro TV nu i-a adus nimic altceva în afară de succes și celebritate nu doar în rândul românilor, ci și în rândul conaționalilor săi. 

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Sandip se bucură de sute de mii de urmăritori pe Instagram, pe care îi ține la curent cu fiecare noutate din viața sa. Recent, tot mai multe clipuri video cu el în India, în timp ce dansează în locuri publice au fost postate pe Instagram, ceea ce lasă de înțeles că acum s-ar putea afla în țara natală. 

Sandip Brahamin: „Simt iubirea celor din România”

Declara tânărul dansator, acum ceva timp. Sandip a mărturisit că își dorește să obțină titulatura de cel mai bun dansator din lume și își dă toată silința pentru a-și vedea visul îndeplinit. 

Viața i s-a schimbat complet în urma participării la „Românii au talent”, și a ajuns la concluzia că își dorește să rămână definitiv în țara noastră. A fost primit atât de bine de către români, simțindu-se „unul de-al lor”. 

„Numai eu știu cât de mult am muncit pentru asta. Să fiu cel mai bun dansator din lume. Nu m-am așteptat ca poporul român să mă iubească așa mult. Simt iubirea celor din România. Simt că sunt ca fiul lor.

Mă opresc pe stradă, mă salută, mă felicită și fac poze cu mine. Am fost la gară să cumpăr câte ceva și oamenii mi-au zis: Bravo, Sandip. Simt că sunt faimos în România. În seara aceasta, voi dansa pentru oamenii din România, pentru a le da iubirea înapoi. Chiar simt că sunt român. După finală, vreau să fiu dansator în România, vreau să-mi schimb viața”, a declarat Sandip Brahamin. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191