Ce s-a ales de Toni Ionescu, cunoscut ca Mârlanu’ de la „Trăsniți în NATO”. Din ce face bani acum: „Nu prea mai avem loc în televiziune, noi, cei vechi”

Ce s-a ales de Toni Ionescu, cunoscut ca Mârlanu’ de la „Trăsniți în NATO”. Din ce face bani acum: „Nu prea mai avem loc în televiziune, noi, cei vechi”

Toni Ionescu este cunoscut de publicul larg ca Mârlanu` de la „Trăsniți în NATO”, serialul de la Prima TV care a intrat în Cartea Recordurilor. Ce s-a ales de actor după ce s-a retras din lumina reflectoarelor.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Toni Ionescu și-a început activitatea artistică în emisiunea „Chestiunea zilei” și a continuat cu comedy-show-urile „Tilică, steluţă de cinema”, „Pitici și tătici”, „Trăsniți în NATO”, unde a interpretat rolul unui sergent autoritar, incult şi grobian, și, nu în ultimul rând, în serialul „Trăsniții”, unde a continuat aventurile lui Mârlanu`.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Producția românească „Trăsniții”, difuzată de Prima TV, s-a bucurat de un succes remarcabil de-a lungul timpului. În anul 2015 a fost desemnat, de către Guinness Book, cel mai longeviv sitcom din lume, iar în anul 2017, distribuția serialului a atins un număr record de peste de ore de filmare.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Filmările pentru serialul de la Prima TV s-au încheiat în pandemie, însă oamenii continuă să-l strige pe stradă Mârlanu` pe Toni Ionescu. Actorul, care a fost și coleg cu Florin Călinescu, s-a retras din televiziune și are o altă ocupație în prezent.

„Lumea mai mă strigă pe stradă Mârlanu, după rolul din Trăsniți în NATO, însă nu-s mârlan, oamenii confundă adesea omul cu personajul din serial. Mai mă știe lumea și de la Chestiunea Zilei (PRO TV) ( serial difuzat în perioada 1996-2000), unde am fost coleg cu Florin Călinescu. Din păcate, nu am mai păstrat legătura cu el, a trecut mult timp de atunci, fiecare a fost cu traseul lui profesional”, a declarat Toni Ionescu pentru

„Nu prea mai avem loc în televiziune, noi, cei vechi”

Și a continuat: „Florin a mai avut câteva show-uri TV, dar văd că nu mai prind astfel de emisiuni. De fapt, nu prea mai avem loc în televiziune, noi, cei vechi. Acum, se difuzează mai mult reclame și știri. S-a dus vremea televiziunii”.

„O vreme am făcut și stand-up comedy, în cluburi, m-am cam retras însă și din zona aceasta”

După o carieră de 20 de ani în televiziune, Toni Ionescu a simțit că nu îi mai este locul pe micul ecran și s-a reprofilat. Actorul a fost nevoit să găsească o altă modalitate de a face bani, iar acum activează în mediul online. La un moment dat începuse să facă stand-up comedy, însă a renunțat și la această activitate.

„Vă spun sincer, eu m-am mutat în zona online, aici este acum totul la putere, postez glumițe, filmulețe interesante, merg peste tot. Lumea îmi postează comentarii, încercăm să mai rezolvăm din problemele străzii, este interesant ce fac acum.

O vreme am făcut și stand-up comedy, în cluburi, m-am cam retras însă și din zona aceasta. Iar în următoare zile voi filma pentru un scurtmetraj, e un proiect cu niște regizori tineri, îmi place scenariul, mi se potrivește. Chiar acum îmi fac bagajele ca să plec la Timișoara. Fiica mea nu mi-a moștenit pasiunea pentru actorie. A jucat, ce-i drept, un pic cu mine, dar nu este atrasă de scenă, deși tare mi-ar fi plăcut”, a mai spus actorul pentru sursa mai sus-menționată.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191