Ce s-a ales de viața lui Oltin Hurezeanu, ultimul câștigător de la „Vrei să fii miliardar?”. A trecut printr-o dramă de nedescris

Ce s-a ales de viața lui Oltin Hurezeanu, ultimul câștigător de la „Vrei să fii miliardar?”. A trecut printr-o dramă de nedescris

Oltin Hurezeanu, ultimul câștigător al emisiunii „Vrei să fii miliardar?”, spune că viața lui s-a schimbat radical, după ce a reușit, acum 21 de ani, să obțină un cec de de euro.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Ultimul câștigător de la la „Vrei să fii miliardar?” a fost concurent la Exatlon și a filmat, în vara acestui an, pentru serialul The Gray House, produs de Kevin Costner și de Morgan Freeman, în România.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

După momentul de acum 21 de ani, Oltin Hurezeanu și-a descoperit pasiunea pentru actorie și chiar a jucat în câteva filme. Mai mult, el trage și voci la reclame. Cel puțin în ultimii 2 ani s-a îngropat în muncă pentru a putea trece mai ușor peste moartea iubitei lui.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Iubita lui Oltin Hurezeanu a murit, în 2021

Acum doi ani, în 2021, Oltin Hurezeanu a trecut printr-o perioadă foarte grea. Cătălina Isopescu, iubita lui, a murit răpusă de o boală necruțătoare.

„Am avut doi ani foarte dureroși. Mai întâi a murit tatăl meu, dar în cazul lui era oarecum de așteptat, avea 90 de ani. Iar în aprilie anul trecut s-a stins din viață și Cătălina, iubita mea. A fost extrem de greu. Să vezi omul drag degradându-se și să nu poți face nimic este un tip de durere care te macină mult.

Ea a avut de trei ori cancer, ultimul a fost localizat în zona orofaringiană. Erau metastaze, venise și mizeria asta de pandemie, nu se putea duce la timp la control, s-a întârziat mult și cu RMN-ul, poate ar mai fi fost speranțe, dar nu știi niciodată…

A încercat cu tot felul de tratamente. Cătălina are un fiu, Arthur, în vârstă de 17 ani, nu e fiul meu biologic, dar e ca și cum ar fi al meu. Mă raportez la el, am locuit împreună, îl ajut dacă are nevoie, țin foarte mult la el. După decesul Cătălinei nu am mai locuit în acea casă.

N-a mai stat nimeni acolo, din ziua în care ea s-a stins din viață, n-am mai putut dormi acolo. Și nici fiul ei. Am mai trecut doar ca să iau niște lucruri, dar am stat foarte puțin…”, spunea Oltin Hurezeanu, pentru , anul trecut.

În ce relații a rămas cu Virgil Ianțu

În cadrul unui interviu pentru , Oltin Hurezeanu a vorbit și despre relația pe care o are acum cu Virgil Ianțu, prezentatorul emisiunii pe care a câștigat-o.

„Am rămas în relații bune cu Virgil Ianțu, ne-am mai întâlnit, la evenimente, vorbim, desigur, ne mai consultăm. I-am luat lui Virgil Ianțu banii, da, în 2002, am fost însă al doilea, înaintea mea a mai câștigat un inginer. Am fost însă ultimul care a câștigat marele premiu.

Atunci, un miliard de lei înseamna cam de dolari, dar au venit gata impozitați de la sursă, am mai luat 900 și ceva de milioane de lei. Nu i-am investit, mai mult i-am cheltuit!”, a spus Oltin Hurezeanu.

Ce rol interpretează în serialul The Gray House

Oltin Hurezeanu este ocupat și nu se dă în lături de la muncă. Vara trecută a filmat pentru serialul The Gray House, realizat în România și produs de Kevin Costner și de Morgan Freeman: „Nu prea sunt actori români, în distribuție, e un scenariu serios, eu am un rol mic, sunt un fel de funcționar la Casa Albă.

Sunt mare fan Kevin Costner, e un actor foarte bun. E interesant că povestea principală este despre trei femei spion, ale căror contribuții se pare ca au înclinat balanța în favoarea confederației nordului. Kevin Costner și Morgan Freeman sunt producătorii executivi, nu știu încă dacă vor și juca, posibil.

Acum este  difuzat de HBO și ‘Spy/Master’, o miniserie de spionaj, o poveste inspirată din viața lui Ion Mihai Pacepa. Eu am rol de băiat rău, joc unul dintre securiștii care o arestează pe nevasta lui Pacepa, în urma fugii ăstuia. Am moacă de băieți cu ochii albaștri, așa cum le ziceau pe vremuri.

Am de muncă, slavă Domnului! Am jucat și în Kingdom of Judas’, filma, anul trecut, și aflat în postproduction, regizat de Sabina Lisievici și vorbit în engleză. E o poveste despre autocunoaștere, cu multe personaje, desfășurată pe planuri multiple, cu deznodăminte neașteptate, joc un muzician perfecționist si nu tocmai moral”, a mai spus el.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191