Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn…” / FOTO

Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn…” / FOTO

Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, s-a stins din viață, iar el a lăsatmultă durere în urma lui. Recent, Alina Marymar le-a arătat fanilor ei ce s-a arătat pe geam, în casa micuțului, înainte ca acesta să moară. Iubita cântărețului de manele a făcut o postare cutremurătoare. Iată ce a publicat partenera de viață a artistului pe rețelele de socializare!

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, a murit la vârsta de 8 ani. Moartea micuțului a întristat pe toată lumea, însă el ar fi prevestit tragedia care urma să se întâmple. Iată ce le-a transmis Alina Marymar fanilor ei!

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca băiatul să se stingă din viață

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Alina Marymar a făcut o postare cutremurătoare. Iubita lui Tzancă Uraganu le-a arătat fanilor ei ce s-a văzut pe un geam din casa lui Lucas, înainte ca acesta să moară.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Partenera de viață a cântărețului de manele a asemănat forma care a apărut pe geam cu Maica Domnului. Ea a transmis că acesta este un semn divin, care arăta ce se va întâmpla.

Alina Marymar îl iubea pe Lucas ca pe propriul copil

Alina Marymar a spus că Lucas este primul copil pentru ea, deoarece prin el a experimentat sentimentul matern. Ea a menționat că îl va iubi pe nepotul ei pentru tot restul vieții. Ea îl iubea pe Lucas ca pe propriul copil.

De asemenea, iubita lui Tzancă Uraganu a evidențiat bunătatea din inima băiatului. Partenera artistului a spus că Lucas a fost un luptător și că s-a străduit din toate puterile să înfrunte boala cruntă, însă, din păcate, nu a putut fi salvat.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191