Ce s-a întâmplat aseară pe cea mai îndrăgită piesă a lui Dan Bittman? S-a lăsat cu o cerere în căsătorie

Ce s-a întâmplat aseară pe cea mai îndrăgită piesă a lui Dan Bittman? S-a lăsat cu o cerere în căsătorie

Pe unde cântă Dan Bittman (61 de ani), rockstarul face furori. Ori roiesc femeile în jurul celebrului artist care este mereu în centrul atenției pe oriunde apare, ori se mai lasă cu câte o cerere în căsătorie pe cele mai cântate și îndrăgite piese ale trupei Holograf, așa cum s-a întâmplat chiar sâmbătă seară.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Dan Bittman a cântat aseară la un restaurant grecesc cunoscut din centrul Bucureștiului, alături de colegul său, Marius Bațu. Cele mai frumoase piese ale trupei Holograf au răsunat și au fost cântate de fanii artistului care nu s-au putut abține să nu iasă la dans și să se distreze cot la cot cu artistul.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

După melodii precum „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, „Întoarce-te acasă”, „Primăvara începe cu tine”, „Dragostea mea”, „Cât de departe” și alte celebre piese de dragoste, Bittman și-a încheiat recitalul cu „Ți-am dat un inel”, hitul pe care un bărbat și-a cerut aseară iubita în căsătorie, fiind pregătit ca la carte cu un buchet de trandafiri roșii și un inel.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Copleșiți de emoții, cei doi viitori miri s-au sărutat și îmbrățișat în fața tuturor după ce bărbatul a primit răspunsul mult așteptat de la jumătatea lui.

„Să vedem dacă e din aur! Să fie într-un ceas bun! Aplauze! Vă rog frumos să îi aplaudăm pe acești doi oameni care își leagă viața  chiar în seara asta, „, a spus Bittman.

„Moment greu în viața unui om, să le urăm încă o dată casă de piatră!, a mai completat solistul de la Holograf, pe piesele căruia au avut loc nenumărate cereri în căsătorie și nu numai.

Alături de trupa Holograf sau singur, Dan Bittman are agenda încărcată de evenimente și concerte.  Este unul dintre cei mai bine cotați artiști de la noi și nelipsit de la cele mai importante evenimente din București sau din țară.

Împreună cu Holograf, Dan Bittman a scris istorie în muzică românească!

Luna noiembrie este una plină pentru holografi căci începe turneul de toamnă. Astfel, fanii celebrei trupei își pot vedea artiștii preferați în turneul Holograf intitulat „Cum bate inima ta”, care începe pe 2 noiembrie la Baia Mare și continuă cu un spectacol pe 3 noiembrie la Satu Mare, apoi pe 11 noiembrie la Bacău, pe 14 noiembrie la Brașov și pe 15 noiembrie la Râmnicu Vâlcea.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191