Ce să adaugi în loc de zahăr în sosul de roșii. Este mult mai sănătos, iar gustul rămâne la fel

Ce să adaugi în loc de zahăr în sosul de roșii. Este mult mai sănătos, iar gustul rămâne la fel

Indiferent dacă suntem adevărați experți în bucătărie, sau încă suntem în stadiul în care orice rețetă mai complexă decât o omletă ne este complet imposibilă, tot vom fi în căutarea diferitelor trucuri de gătit! Deja știm cu toții că există nenumărate „trucuri” în bucătărie, care pot face preparatele noastre mult mai gustoase și ușor de preparat! Iar atunci când vine vorba despre sosul de roșii, există un ingredient ingenios care va transforma complet această rețetă!

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Poate că avem norocul de a ne număra printre românii care pot găti cam orice rețetă de pe glob, fără mari dificultăți. Sau, la polul opus, putem fi printre cei pentru care orice rețetă mai complexă decât o omletă este un mister impenetrabil, care ne-ar distruge complet bucătăria dacă ne-am încerca norocul la prepararea ei. Indiferent de cât de iscusiți suntem la gătit, un lucru este cert: tot vom dori să aflăm cât mai multe „trucuri”, pentru a ne face viața mai ușoară, iar preparatele mai gustoase!

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Iar atunci când vine vorba despre pregătirea sosului de roșii, deja nu mai este un secret că există un ingredient, practic, obligatoriu, pentru ca sosul nostru să aibă un gust și o textură delicioasă: zahărul.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Însă, probabil că un alt lucru care nu este deloc un secret este că zahărul nu este deloc un ingredient sănătos! Colesterol ridicat, glicemie, probleme de inimă, calorii, acestea sunt doar câteva dintre problemele de care ne putem lovi, dacă scăpăm de sub control cantitatea de zahăr pe care o consumăm zilnic. Din fericire, există o soluție!

Morcovul tocat este un ingredient ingenios care poate înlocui complet zahărul în sosul vostru de roșii! Din fericire, la fel precum zahărul, morcovul va „tăia” aciditatea roșiilor, iar sosul vostru va avea același gust intens și delicios ca până acum! Morcovul tocat poate înlocui cu succes zahărul în sosul de roșii, fără să schimbe deloc gustul acestuia!

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191