Ce să faci ca murăturile să nu mai prindă „floare”. Toate gospodinele trebuie să știe acest truc

Ce să faci ca murăturile să nu mai prindă „floare”. Toate gospodinele trebuie să știe acest truc

Deja am intrat și în toamnă, iar toate gospodinele din țara noastră știu precis ce înseamnă acest moment: trebuie să înceapă să pună murăturile! Poate că la prima vedere, pregătirea murăturilor ar putea să pară un proces simplu, în care totul pare destul de precis iar rețeta tradițională este și singura! Însă, gospodinele iscusite știu că există câteva trucuri pentru ca murăturile să iasă mai bune ca oricând!

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

O scurtă privire în calendar ne va arăta că deja am intrat și în luna septembrie, iar odată cu ea a venit și toamna! Ei bine, pentru toate gospodinele din țara noastră, această perioadă din an înseamnă un singur lucru: trebuie să înceapă să pună murăturile! Ei bine, dacă nu avem experiență în „arta” murăturilor, putem cădea în capcana de a presupune că acest proces este unul banal, în care rețeta tradițională trebuie urmată cu sfințenie, iar rezultatele vor fi mereu delicioase!

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Cu toate acestea, potrivit informațiilor oferite de către cei de la Spy News, există câteva trucuri la care putem apela pentru ca murăturile noastre să iasă și mai delicioase, iar, chiar și mai important, să nu prindă „floare”. De obicei, există câteva motive pentru care borcanele de murături se confruntă cu această problemă. Fie folosim apă mult prea dură, ori punem sare de masă în loc de sare de mare, ce poate face murăturile să se strice.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Primul lucru pe care îl puteți face pentru ca murăturile voastre să nu se strice este să vă asigurați că borcanul în care le puneți a fost sterilizat. Borcanele murdare pot avea efecte foarte neplăcute pentru murăturile voastre!

Atunci când vedeți că apa verzei murate nu mai este clară, ea trebuie scursă imediat, iar apoi bătută. Atenție, dacă schimbi apa complet, acest lucru poate dăuna verzei, cât și tuturor murăturilor, în general. Indiferent cum remediați situația, trebuie să faceți acest lucru rapid!

Dacă murăturile voastre fac floare, ele nu mai pot fi mâncate odată ce mucegaiul începe să ia în stăpânire conținutul borcanului!

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191