Ce să nu lași niciodată, noaptea, pe masa de la bucătărie. Lidia Fecioru spune că aduce mare ghinion în casă

Ce să nu lași niciodată, noaptea, pe masa de la bucătărie. Lidia Fecioru spune că aduce mare ghinion în casă

Ce să nu lași niciodată noaptea pe masa de la bucătărie. Lidia Fecioru spune că aduce mare ghinion în casă!

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Ce să nu lași noaptea pe masa de la bucătărie

O casă curată și armonios organizată poate aduce mult noroc în viața ta. Feng Shui-ul ne învață cum să ne aranjăm casa și ce obiecte să avem pentru a atrage prosperitatea și dragostea. Atunci când locuința este dezordonată, în mod automat energiile negative își fac cuib și nu vei avea parte de pacea pe care ți-o dorești. Ei bine, pe lângă aceste lucruri, este bine să mai fim atenți și la alte detalii mărunte ce pot face diferența atunci când vine vorba despre a atrage norocul. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit că nu este deloc bine să lăsăm cuțitul pe masă în bucătărie, noaptea. Motivul ar fi că acesta aduce ghinion, așa că cel mai bine este să îl puneți în suportul lui special, pentru a evita o situație neplăcută.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Ce obiecte aduc ghinion în casă

Mai mult decât atât, există și o serie de lucruri ce este bine să nu le ai în casă, dacă vrei să ai parte de armonie și bucurie. De pildă, pânza de păianjen este și ea ghinionistă, prin urmare, asigură-te că ai mereu casa îngrijită și că nu lași oportunitatea acestor mici viețuitoare să își facă locșor. Găurile sau zgârieturile în pereți nu sunt nici ele benefice, deci astupă-le cât de repede poți. Dacă iubești să ai flori în casă, asigură-te că le schimbi mereu înainte să se usuce. Florile ofilite în casă atrag sărăcia. 

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

În Feng Shui, vasele sunt simboluri ale bogăției și ale căminului, iar o farfurie ciobită sau un bol crăpat aduce energie negativă în casă. Pentru ca norocul să continue să vină în viața ta, aruncă vasele sparte. Scapă și de mobila ruptă și de alte obiecte de uz casnic deteriorate, care pot fi semne că în casa ta (și în sufletul tău) există dezordine care ar trebui curățată. În Feng Shui, se consideră că aduce ghinion să păstrezi calendare vechi prin casă, așa că descotorosește-te de ele! Conform principiilor feng shui, plantele cu țepi, cum ar fi cactușii, se numără printre multele lucruri care aduc ghinion și pot duce la discordie în casa ta. Pentru a aduce energie pozitivă și a spori bogăția și sănătatea familiei tale, optează în schimb pentru plante de jad sau bambus norocos.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191