Ce să nu pui niciodată în mujdeiul de usturoi, ca să nu ai probleme cu stomacul. Toate gospodinele fac greșeala asta!

Ce să nu pui niciodată în mujdeiul de usturoi, ca să nu ai probleme cu stomacul. Toate gospodinele fac greșeala asta!

Este unul dintre preparatele favorite ale românilor, mai ales atunci când pregătim un grătar alături de prieteni! Desigur, există o mulțime de variante ale acestui produs pe care le putem achiziționa și din comerț, însă știm cu toții că cel mai bine este să facem chiar noi preparatele, atunci când putem! Însă, în ciuda popularității sale, cei mai mulți români fac o greșeală gravă atunci când pregătesc mujdei de usturoi!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Fără doar și poate, mujdeiul de usturoi este unul dintre preparatele favorite ale românilor, mai ales atunci când facem un grătar alături de prieteni! Desigur, există o mulțime de variante ale acestui produs pe care le putem achiziționa și din comerț, fie că sunt vândute chiar sub denumirea de mujdei, ori sos de usturoi. Însă știm cu toții că cel mai bine este să facem chiar noi preparatele, atunci când putem, pentru ca acestea să fie cu adevărat gustoase și naturale! Cu toate acestea, în ciuda popularității sale, cei mai mulți români fac o greșeală gravă atunci când pregătesc mujdei de usturoi!

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la , este vorba despre adăugarea sării în mujdeiul de usturoi! Se pare că specialiștii ne avertizează că facem o greșeală uriașă, iar efectele nu țin doar de calitatea mujdeiului, ci ne pot afecta serios sănătatea!

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Totul s-ar datora unor substanțe din usturoi, aliină și alinoză, despărțite de o membrană fină. Atunci când pregătim mujdeiul, acestea încep să interacționeze și formează alicină. Această substanță are o mulțime beneficii pentru sănătate, putând chiar să ofere protecție corpului vostru împotriva cancerului la plămâni!

Cu toate acestea, atunci când adăugăm sare în mujdei, această substanță este distrusă, iar astfel mujdeiul ar putea chiar să ne afecteze sănătatea, atacând enzimele din corpul nostru! Așa că data viitoare când mai pregătiți mujdei de usturoi, deși poate aveți impresia că îi trebuie puțină sare, dacă vreți să vă bucurați de beneficiile acestuia, nu mai adăugați nimic!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191