Ce se întâmpla cu cei doi copii al cuplului care a murit în accidentul din Grecia. Aceștia nu știu că părinții lor nu mai sunt în viață

Ce se întâmpla cu cei doi copii al cuplului care a murit în accidentul din Grecia. Aceștia nu știu că părinții lor nu mai sunt în viață

Doi soți s-au stins din viață într-un accident rutier în Grecia, pe autostrada Salonic-Serres, după ce e autoturismul în care se aflau s-a izbit puternic de un TIR. Roland și Alina locuiau în Cluj-Napoca și aveau împreună doi băieți, în vârstă de 7 și 10 ani. Cei doi copii nu știu că părinții lor s-au stins din viață și apropiații susțin că le vor da vestea cumplită curând.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Tragedie cumplită pe autostrada Salonic-Serres! Doi soți au murit, ieri, în Grecia într-un accident rutier grav. Aceștia se aflau cu cei doi copii în vârstă de 7și 10 ani, care au fost transportați la spital în stare critică și se află sub supravegherea medicilor. Roland și Alina au murit pe loc, după ce mașina în care se aflau a intrat în coliziune cu un TIR.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Copiii cuplului din Grecia nu știu că părinții lor au murit

O sursă apropiată al cuplului a mărturisit că rudele celor doi soți s-au pornit la drum spre Grecia pentru a-i vedea pe cei mici și pentru a le spune că părinții lor nu mai sunt în viață. Mai multe persoane s-au oferit pe rețelele de socializare să le ofere o mână de ajutor.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Cei doi soți locuiau la Cluj-Napoca

Roland și Alina Schmidt locuiau în comuna Florești din județul Cluj, iar aceștia au plecat în concediu în Grecia alături de cei doi copii ai lor. Din păcate a fost ultimul drum pe care l-au făcut împreună.

Roland provenea din Sighetu Marmației, iar Alina din același județ, însă dintr-o altă localitate. Șoferul bulgar de la volanul la TIR-ului a fost reținut de către autorități și s-a deschis un dosar în acest caz pentru a se stabili cu exactitate ceea ce s-a întâmplat.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191