Ce secrete controversate ascunde Sara Melinda Moiș. Drogurile, tentativele de suicid și dispărutul de acasă ar fi fost o obișnuință pentru ea

Ce secrete controversate ascunde Sara Melinda Moiș. Drogurile, tentativele de suicid și dispărutul de acasă ar fi fost o obișnuință pentru ea

Sara Melinda Moiș ar fi avut mai multe probleme de-a lungul timpului. Faptul că a dispărut de acasă, ar fi fost drogată și ar fi avut o tentativă de suicid sunt informații îngrozitoare, dar nu o noutate pentru ea și familia ei. Sara Melinda Moiș ar fi obilnuit să facă este lucruri.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Sara Melinda Moiș a trăit momente de groaază în ultimele zile, când a vrut să își ia viața, iar mai apoi a ajuns în casa unui bărbat cu 21 de ani mai în vârstă. Tânăra ar fi ajuns în acest punct al vieții după mai multe astfel de probleme. Nu ar fi prima dată când se ajunge într-un astfel de moment delicat.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Ce secrete controversate ascunde Sara Melinda Moiș, din Sighet

Cazul tinerei de 13 ani devine din ce în ce mai grav. Noile informații arată că Sara Melinda Moiș se cunoștea de mult timp cu Laurențiu Rus, iar el este cel care îi dădea droguri de fiecare dată când îi cerea. Mai mult, tânăra ar fi vrut să se sinucidă după o ceartă în familie, iar acum nu mai vrea să se întoarcă la părinții ei.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Anchetatorii nu au aflat încă prin ce a trecut în familie sau care este motivul pentru care nu vrea să plece acasă, însă continuă cercetările, iar o echipă de psihologi o consiliază în acest sens.

Nici pentru oamenii legii numele ei nu este o noutate, deoarece în luna aprilie, mama ei a făcut o sesizare la DIICOT, după ce ar fi găsit poze și mesaje dubioase în telefonul fetei.

Laurențiu Rus ar fi fost cel care a salvat-o

Laurențiu Rus ar fi cel care ar fi salvat-o pe Sara Melinda Moiș, după ce ea s-a aruncat în râu cu gândul să își pună capăt zilelor.

Pentru că nu a vrut să se întoarcă acasă, bărbatul de 34 de ani i-a oferit posibilitatea să locuiască la el acasă. Laurențiu Rus a precizat că a avut grijă de ea și a vrut să aibă o relație cu adolescenta, chiar dacă sunt 21 de ani între cei doi.

”Eu nu am violat-o, domnule, eu am vrut doar să fim împreună. Am avut grijă de ea, și am dus-o acasă la mine. Eu nu am știut că este dată dispărută”, a declarat el.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191