Ce semnal de alarmă trăgea Alina Eriko în 2021. „Pantera Neagră” se confrunta încă de pe atunci cu probleme

Ce semnal de alarmă trăgea Alina Eriko în 2021. „Pantera Neagră” se confrunta încă de pe atunci cu probleme

Alina Eriko a îngrijorat pe toată lumea cu starea ei de sănătate, iar cei din familie au cerut cu disperare ajutor public. ‘”Pantera Neagră” se află în continuare într-o stare gravă, în Anglia, asta după ce a devenit dependentă de droguri. Încă din 2021, Alina Eriko se confruntă cu probleme. Iată ce mesaj a transmis pe atunci!

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Alina Eriko a îngrijorat pe toată lumea cu starea ei de sănătate, iar cei din familie sunt disperați și au cerut ajutor public. ”Pantera neagră” se află în continuare într-o stare gravă, în Anglia, asta după ce a devenit dependentă de droguri. Încă din 2021, Alina Eriko, se confrunta cu probleme. Iată ce mesaj a transmis pe atunci!

SONDAJ Inscop/ Cu cine votează românii dacă mâine ar fi alegeri. PSD conduce detaşat

Ce mesaj a postat Alina Eriko în 2021

Alina Eriko a decis să se retragă din lumea mondenă pentru o perioadă și a plecat în Anglia. Starea ei de sănătate este una deplorabilă, asta pentru că bruneta a devenit dependentă de droguri și familia încearcă să o ajute, dar și să o convingă să vină din nou în România.

Mii de ploieşteni au umplut centrul oraşului, de Ziua Națională a României. Diseară va avea loc un spectacol de artificii GALERIE FOTO

În trecut, Alina Eriko era destul de activă pe rețelele de socializare, iar pe atunci tânăra a transmis un mesaj tranșant. Bruneta a dat de înțeles că se confruntă cu probleme încă din anul 2021, semn că nu mai rezistă cu ceea ce se întâmplă în viața ei.

Vărul ei încearcă să o ajute

Toți cei din familia ei sunt disperați și încearcă din răsputeri să o aducă acasă, însă fără niciun succes. Lucian, vărul ei, a plecat în Anglia ca să o ajute, însă tânăra susține că nu ar avea o problemă. Acesta a tras un semnal de alarmă pe contul lui personal de Tik-Tok.

Cum a ajuns Alina Eriko în starea asta

Mama Alinei Eriko a fost cea care a sărit în ajutorul fiicei sale și a mărturisit că a ajuns în această stare din cauza unui bărbat care consumă droguri, iar mai apoi a început și ea să ia substanțe interzise.

Tânăra a renunțat la familie, dar și la cei doi copii, după ce l-a cunoscut pe acest bărbat și a ales să plece cu el în Anglia.

”S-a cunoscut cu un băiat care consuma aceste substanțe interzise, în România, acum șapte ani de zile. S-a împreunat cu el, și și-a lăsat familia și cei doi copii, de 14 și 15 ani. A ajuns în Anglia și vreau să mă ajutați.

Fac apel la toți oamenii care vor să mă ajute să îmi aduc copilul acasă. Poliția română, la emigrare, să o ia de pe stradă, să o aducă acasă sau să o interneze. Am avut-o internată de 15 ori în toți acești ani, să o pun pe picioare. Cum o puneam pe picioare, cum sarea iar spre aceste substanțe. Le consumă din nou.”, a declarat mama Alinei Eriko, la Antena Stars.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191