Ce sfânt este ocrotitorul zodiei tale. Cui să ceri ajutorul în momentele grele

Ce sfânt este ocrotitorul zodiei tale. Cui să ceri ajutorul în momentele grele

Care sfânt este ocrotitorul zodiei tale. În funcție de trăsăturile nativilor, există un arhanghel care stă mereu în „umbra” ta și te protejează.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Fiecare zodie se află sub protecția unui sfânt. Aceștia au avut diferite trăsături de caracter care se regăsesc la nativi. Dacă ai o problemă, ai putea să te rogi la ocrotitorul tău pentru a primi cele mai bune semne.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Berbec – Sfântul Apostol Petru

Apostolul Petru este asemenea unui nativ din zodia Berbec. Fiind o persoană impulsivă, reușea să se impună având calități de lider. El a fost desemnat de Dumnezeu pentru a decide cine intră în Rai și cine nu.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Taur – Sfântul Apostol Simon Zilotul

Apostolul Simon Zilotul este tipul încrezător în forțele sale proprii, fiind determinat cu scopurile pe care le avea. El pune mult accent pe partea materială considerând-o extrem de necesară și preferă confortul, în detrimentul altor lucruri.

Gemeni – Sfântul Apostol Iacob

Iacob este intelectualul, iar zodia Gemeni se aseamănă cu trăsăturile sale. El reușea să-și expună ideile într-un mod ce capta atenția tuturor, iar nativii zodiei dau mereu dovadă de energie.

Rac – Sfântul Apostol Andrei

Sfântul Andrei este un familist convins și mereu va prefera liniștea, în detrimentul agitației. Lui îi place să petreacă timp în natură sau în casă, alegând activități cât mai liniștite, cum ar fi cititul sau meditația. Racii sunt sensibili și mereu vor fi atenți la nevoile din jurul lor.

Leu – Sfântul Apostol Ioan

Sfântul Apostol Ioan se făcea remarcat oriunde. Acesta era un bun orator și mereu ajungea să fie în centrul atenției. Nativii zodiei Lei sunt impunător și știu să-și facă simțită prezența, astfel că încearcă mereu să-i convingă pe ceilalți de ideilor pe care le au.

Fecioara – Sfantul Apostol Filip

Apostolul Filip este tipul de om precaut și mereu calculat. Pe el nu-l poți înșela fiindcă este atent la ce se întâmplă în jurul său. Fecioarele sunt persoane meticuloase și atente la detalii, uneori chiar ajung să-i critice pe cei dragi.

Balanță – Sfântul Apostol Bartolomeu

Nativii din zodia Balanță sunt cunoscuți pentru diplomația de care dau dovadă și că nu pot lua mereu deciziile cele mai bune. Sfântul Bartolomeu avea o personalitate echilibrată și nu accepta niciodată să fie mințit. Ele sunt persoane corecte, dar pot ajunge să profite de tine pentru a-și îndeplini scopul lor.

Scorpion – Sfântul Apostol Toma

În popor este cunoscut și sub numele de Toma Necredinciosul. Apostolul avea multe îndoieli, fiind destul de orgolios, dar și pasional în trăirile sale. El preferă mereu să vadă ceva, înainte de a fi sigur, iar Scorpionul se încadrează perfect. Dă dovadă de un devotament incredibil care va dura toată viața.

Săgetator – Sfântul Apostol Iacob

Este unul dintre Apostolii care au întemeiat biserica și este considerat părintele spiritual al acesteia. Este cunoscut pentru spiritul său cooperativ, onestitate, dar și dreptate. Săgetătorul este un luptător în viață, reușind să ia tot ce i se oferă mai bun, dar iubește și călătoriile mult.

Capricorn – Sfântul Apostol Matei

Apostolul Matei era responsabil cu colectarea taxelor în guvernul din Roma. El se mulțumea cu poziția pe care o avea, precum și statutul și puterea. Nu a făcut niciodată abuz de funcția sa, fiind mereu corect, asemeni unui capricorn și orientat către succes.

Vărsător – Sfântul Apostol Iuda Tadeu

Iuda Tadeul a fost apostolul care s-a preocupat de bunăstarea celor neajutorați. El este protectorul cauzelor nobile și mereu a dorit să-i ajute pe cei aflați în necaz. Nativii zodiei Vărsător sunt persoane creative, având o dorință de cunoaștere extrem de mare și mereu încearcă să-i ajute pe cei din jur.

Pești – Apostolul Iuda Iscarioteanul

El este apostolul care l-a văzut pe Iisus pentru 30 de arginți. A avut un spirit organizatoric foarte bine conservat, dar a fost și o persoană sensibilă, retras și foarte ușor influențabilă, asemenea Peștilor. Nativii zodiei sunt persoane familiste și nu se regăsesc tot timpul în lucrurile din jurul lor.

CITEȘTE ȘI: Cele mai bune soții în funcție de zodie. Cu ele vei face casă bună

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191