Ce soție frumoasă are Dorel din „Las Fierbinți”. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată! Uite unde s-au fotografiat

Ce soție frumoasă are Dorel din „Las Fierbinți”. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată! Uite unde s-au fotografiat

Mihai Rait Dragomir (43 de ani), cunoscut pentru rolul Dorel din „Las Fierbinți”, a reușit să își câștige popularitatea și să fie iubit de o țară întreagă, datorită rolului pe care îl are în serialul de la PRO-TV. Însă, mai nimeni nu știe cine este femeia puternică din spatele său, cu 14 ani mai tânără decât el, care îl susține necondiționat.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Dorel din „Las Fierbinți” este pe val acum din punct de vedere profesional! Actorul nu este împlinit doar pe acest plan, ci este fericit și datorită soției sale, în vârstă de 29 de ani, cu care este căsătorit de cinci ani și au un băiețel împreună de patru anișori.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Partenera de viață a simpaticului Dorel, așa cum este cunoscut de toată lumea, în urma serialului în care joacă, de la PRO-TV, este o femeie foarte discretă, nedorindu-și să fie în lumina reflectoarelor. Însă când actorul o prinde la poză, nu-i mai dă drumul. Ba mai mult decât atât,  le postează și pe conturile sale de socializare, pentru a le arăta tuturor ce parteneră frumoasă are.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

În una dintre cele mai recente postări, actorul apare în mașină alături de soție. Cei doi sunt foarte fericiți unul în compania celuilalt și dau de înțeles că mariajul lor nu este deloc afectat de probleme.

„Cum am prins-o, cum am făcut poză cu ea”, a scris actorul, în dreptul imaginii publicate pe contul său de Instagram.

Apreciat de internauți

Imaginea publicată de Dorel din  „Las Fierbinți” a strâns aproape de like-uri și sute de mesaje de apreciere în doar câteva ore.

„Numai bucurii și împliniri în tot ceea ce îți dorești alături de cei dragi”, „Sunteți cei mai tari. Te salut cu respect, Mihai. Abia aștept să te întâlnesc. Poate am norocul să fac și eu o fotografie cu tine”, „Superbi și talentați, amândoi!”, „Superbi amândoi”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care acesta le-a primit în dreptul imaginii postate pe contul său de socializare.

Soția actorului, extrem de discretă

Partenera de viață a lui Dorel din serialul „Las Fierbinți” îl susține necondiționat pe actor, din umbră, dorindu-și să își trăiască iubirea în taină.

„Nu cred că e tocmai ușor să fii soția unui artist atât de îndrăgit de public și atât de ocupat… A fost și este alegerea ei să nu iasă în față și da, mă susține 100% și mă înțelege, și îmi suportă toate capriciile, ca să zic așa, și îi mulțumesc pentru răbdarea pe care o are cu mine, pentru că, chiar dacă nu pare, sunt o persoană dificilă în unele momente”, a mai declarat Mihai Rait, pentru

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191