Ce spun vecinii despre mama din Botoșani care și-a aruncat copiii de la geam. Lorela locuia cu socrii ei: „O familie liniștită…”

Ce spun vecinii despre mama din Botoșani care și-a aruncat copiii de la geam. Lorela locuia cu socrii ei: „O familie liniștită…”

Cazul tinerei în vârstă de 23 de ani care și-a aruncat cei doi băieți de la etajul 1 a șocat pe toată lumea. Lorela locuia cu părinții soțului, iar vecinii susțin că avea o familie liniștită. Femeia stătea acasă cu cei doi copii, iar soțul ei lucra la București.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Mama care și-a aruncat copiii de la geam era din localitatea Brehuești, însă s-a mutat în comuna Albești, după ce s-a căsătorit. Tânăra stătea acasă cu cei mici și locuia cu părinții soțului. Reprezentanții Primăriei au declarat că familia nu se afla în evidențele serviciului de asistență socială.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Ce spun vecinii despre Lorela, cea care și-a aruncat copiii de la geam

Cei de la primărie susțin că au discutat cu vecinii și nimeni nu ar fi auzit niciodată certuri sau abuzuri asupra celor doi copii din partea mamei lor. Lorela era liniștită și nu avea probleme în familie, iar soțul ei lucra la București și se întorcea acasă o dată sau de două ori pe lună, în funcție de cum putea.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

„Deci, este o familie foarte liniștită, nu erau probleme în familie. Nora stătea în casă la socri, avea două camere separate făcute, stătea cu copilașii acolo. Soțul ei lucra la București, venea la o lună, la două luni cum putea.

Am mers și am făcut anchetă și la vecini să vedem. Este o familie foarte liniștită, nici socri și nici ei, tinerii, nu sunt în evidența noastră. Am înțeles că a trimis mesaj soțului și i-ar fi spus multe și mărunte în mesaj, nu am văzut mesajul

Cu socrii nu se certa deloc. Deci, nu au fost probleme, nu era în evidența noastră să o fi luat că nu are grijă de copii, că nu se ocupa, tot timpul se ocupa de copii, tot timpul era cu ei la plimbare. Ea nu este din localitate la noi, s-a căsătorit la noi, ea este din Brehuiești.”, susțin cei de la primărie, potrivit

Ce spune tatăl copiilor despre tragedie

Cu o seară înainte să-și arunce copiii de la etajul 1 al hotelului, Lorela a avut o discuție mai aprinsă cu soțul din cauza banilor și i-a dat un mesaj, însă bărbatul nu a bănuit niciodată că va recurge la un asemenea gest.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191