Ce spune Cătălin Bordea după ce a văzut-o pe fosta soție, Livia, sărutându-se cu Spike. Declarații exclusive: ”Este aventura lor…”

Ce spune Cătălin Bordea după ce a văzut-o pe fosta soție, Livia, sărutându-se cu Spike. Declarații exclusive: ”Este aventura lor…”

Și-a văzut fosta parteneră de viață în timp ce se săruta cu bunul lui prieten, iar acum am obținut și prima lui reacție! Cătălin Bordea nu se mai ascunde și spune lucrurilor pe nume. Iată ce părere are despre cel mai controversat cuplu al momentului din lumea showbizului românesc! Livia, fosta lui soție și Spike, cel care le-a fost cavaler de onoare, au fost surprinși în timp ce se sărutau, chiar în mașina artistului.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Cătălin Bordea și fosta soție au divorțat în urmă cu două luni, iar vestea că Livia se iubește cu un prieten de-al său a șocat pe toată lumea. Comediantul a reacționat la idila celor doi, în exclusivitate, la Antena Stars.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Ce a declarat Cătălin Bordea despre idila fostei soții

Cătălin Bordea a fost contactat de echipa Antena Stars pentru a oferi declarații despre imaginile cu fosta lui soție și Spike, surprinse de Cei doi se sărută pasional în mașina artistului, apoi pleacă împreună.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Comendiantul a avut o atitudine rece și nu a oferit prea multe detalii. Consideră că este „aventura” celor implicați, astfel că răspunsurile la tot ceea ce se întâmplă se află doar la ei. Cătălin Bordea a preferat să rămână pasiv și să se bucure singur de viața sa. Pe de alta parte, dacă acum dă de înțeles ca este aparent neinteresat de ce se întâmplă cu fosta lui parteneră, imediat după divorț, Cătălin Bordea a recunoscut că a apelat la un psiholog pentru a-l ajuta să treacă peste relație și să meargă înainte.

Ce mesaj a postat Cătălin Bordea pe rețelele de socializare

Cătălin și Livia Bordea s-au despărțit în urmă cu două luni, după o relație de 10 ani. Comediantul a postat în urmă cu câteva ore un mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare. Spunea că persoanele cu valori comune ajung împreună, iar credința lui i s-a reconfirmat. A menționat că este într-un loc mult mai bun și vede lucrurile altfel.

CITEȘTE ȘI: Reacția lui Spike după ce a fost surprins alături de Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea: „Ne mai și sărutăm” / VIDEO

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191