Ce spune iubita lui Dinu Maxer despre o posibilă căsătorie cu artistul! Bruneta a dat totul din casă

Ce spune iubita lui Dinu Maxer despre o posibilă căsătorie cu artistul! Bruneta a dat totul din casă

Dinu Maxer (49 de ani) înflorește în brațele Magdalenei Chihaia, după divorțul tacit de Deea Maxer (33 de ani), femeia cu care s-a iubit timp de 18 ani și cu care a fost căsătorit 14 ani. Contactată de Click!, actrița ne-a dezvăluit ce planuri de viitor are împreună cu solistul.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Dinu Maxer și noua sa parteneră de viață sunt împreună peste tot. Toată vara au fost pe Litoralul românesc, unde au lucrat împreună, iar după ce s-a terminat proiectul estival, au revenit în forță în Capitală pentru alte proiecte.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Idila lor amoroasă evoluează destul de rapid…și-au cunoscut familiile, apropiații, iar Magdalena i-a cunoscut copiii lui Dinu. Însă, bruneta ne-a dezvăluit că nu vor să își oficializeze relația încă în fața lui Dumnezeu.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

„Nu am de gând să mă mărit prea curând. Nici nu se pune problema atât de repede. Dinu abia a divorțat, deci este exclus. Evident că mi-aș dori, la un moment dat, să se ducă relația noastră în această direcție, însă e prea devreme. Nu, nu am vorbit despre asta. Oricum fiind căsătorită o dată pot spune că nu un act te tine într-o relație sau ține o relație.

Poți fi fericit și poți avea o relație frumoasă și fără să semnezi acel act. Iubirea, respectul și devotamentul dintre parteneri sunt mult mai importante. Lucrăm și foarte bine împreună. Dinu urmează să deschidă Școala de Muzică Axxa și acolo o să predau și teatru și dans pentru copii”, a declarat, pentru Click!, Magdalena Chihaia.

Chiar dacă Dinu și Deea Maxer au divorțat, cei doi au rămas în relații de prietenie de dragul celor doi copii pe care îi au împreună: Andreas și Maysa. În prezent, Dinu și Deea se ajută reciproc atunci când au nevoie, când vine vorba de copii, mai ales că locuiesc în același la etajul doi și celălalt la etajul patru.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191