Ce spune mama lui Dorian Popa după ce artistul a fost prins drogat la volan. Reacția avută de „mamișor”: ”Viața merge mai departe”

Ce spune mama lui Dorian Popa după ce artistul a fost prins drogat la volan. Reacția avută de „mamișor”: ”Viața merge mai departe”

Dorian Popa este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară și a fost prins la volan, după ce a consumat droguri. Mama sa, Luminița Popa a declarat că fiul ei nu se va ascunde și va accepta orice pedeapsă în urma faptelor sale ilegale.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Dorian Popa a fost prins drogat în timp ce își conducea bolidul în Domnești, Ilfov. Mama sa, Luminița Popa a avut prima reacție și mărturisește că influencerul trece printr-o perioadă mai grea.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Declarațiile mamei lui Dorian Popa după ce a fost prins drogat la volan

Dorian Popa este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi din țară. Acesta are sute de mii de fani care îi urmăresc activitatea zilnică și mulți dintr ei îi urmează exemplul. În urmă cu două zile, a fost prins de polițiști conducând după ce a consumat substanțe interzise.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

În trecut, Dorian Popa a condamnat consumul de substanțele interzise, fiindcă provacă dependență, dar și o mulțime de probleme. Influencerul a fost prins drogat la volan, iar în urma testului DrugTest, a ieșit pozitiv la cannabis. A fost arestat și dus la secție pentru mai multe verificări. În urma celor întâmplate, ”mamișor”, așa cum este alintată de fiul ei, a avut și primele declarații. Consideră că Dorian Popa trece printr-o perioadă dificilă și va fi mereu alături de el.

Polițiștii au deschis un dosar penal artistului

Dorian Popa a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii consumului de substanțe interzise. Permisul de conducere i-a fost suspendat, astfel că nu mai are voie să conducă, în urma celor întâmplate.

„Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, se arată în comunicatul oficial trimis de oamenii legii.

CITEȘTE ȘI: Adriana Bahmuțeanu, atac dur la adresa la Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volan: „Rușine! Astfel de papițoi…”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191