Ce spune presedintele PSD Prahova despre mutarea sediului DRPCIV la Prahova Value Centre

Ce spune presedintele PSD Prahova despre mutarea sediului DRPCIV la Prahova Value Centre

Presedintele PSD Prahova, deputatul Bogdan Toader, considera oportuna mutarea sediului Serviciului de permise si inmatriculari in incinta mall-ului Prahova Value Centre.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

„Serviciul Permise şi Înmatriculări, aflat în subordinea Prefecturii Prahova, urmează să îşi mute sediul în incinta Prahova Value Centre, lângă Gara de Sud din Ploieşti. Mutarea se va face începând cu luna decembrie, în primă etapă cu spaţiile pentru examenul scris a celor care vor să devină şoferi dar și cu zona de plecare pentru proba practică care va fi în parcarea Prahova Value Centre.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Mutarea a fost necesară pentru că activitatea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Prahova (S.P.C.R.P.C.I.V. Prahova) funcționa într-un spațiu înghesuit, pus la dispoziție de Poliție.”, a scris Toader, pe pagina sa de Facebook.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191