Ce spune presedintele PSD Prahova despre mutarea sediului DRPCIV la Prahova Value Centre

Ce spune presedintele PSD Prahova despre mutarea sediului DRPCIV la Prahova Value Centre

Presedintele PSD Prahova, deputatul Bogdan Toader, considera oportuna mutarea sediului Serviciului de permise si inmatriculari in incinta mall-ului Prahova Value Centre.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

„Serviciul Permise şi Înmatriculări, aflat în subordinea Prefecturii Prahova, urmează să îşi mute sediul în incinta Prahova Value Centre, lângă Gara de Sud din Ploieşti. Mutarea se va face începând cu luna decembrie, în primă etapă cu spaţiile pentru examenul scris a celor care vor să devină şoferi dar și cu zona de plecare pentru proba practică care va fi în parcarea Prahova Value Centre.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

Mutarea a fost necesară pentru că activitatea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Prahova (S.P.C.R.P.C.I.V. Prahova) funcționa într-un spațiu înghesuit, pus la dispoziție de Poliție.”, a scris Toader, pe pagina sa de Facebook.

Vai de amărâții de primari! Edilul Mircea Corbu (Buşteni) fură apă direct din rețeaua Hidro Prahova. Polițiştii au descins acasă la primar