Ce spune Săndel Bălan despre Victor Cornea, iubitul fiicei sale. Tatăl artistei a făcut mărturisiri neașteptate

Ce spune Săndel Bălan despre Victor Cornea, iubitul fiicei sale. Tatăl artistei a făcut mărturisiri neașteptate

Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan, a devenit cunoscut publicului, apropiaților artistei, însă continuă să-i fie străin lui Săndel Bălan. Tatăl îndrăgitei cântărețe a mărturisit că încă nu și-a cunoscut „viitorul ginere”, dar speră ca acest lucru să se întâmple cu ocazia zilei sale de naștere. 

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Recent, Săndel Bălan a fost întrebat despre relația pe care fiica sa o are cu jucătorul de tenis. Bărbatul a mărturisit că nu-l poate cataloga în niciun fel pe Victor Cornea, întrucât până acum l-a văzut doar pe micile ecrane și în paginile ziarelor. 

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Săndel Bălan: „Voi petrece ziua mea de naștere la București” 

Tatăl artistei a mărturisit că, deși până acum nu a avut ocazia de a-l cunoaște pe iubitul fiicei sale, speră că întâlnirea va avea loc la București, unde merge pentru a-și serba ziua de naștere. 

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

„Pe actualul ei iubit nu l-am văzut niciodată, nu-mi dau cu părerea despre el. Îi spun fiicei mele doar atât: ‘Tata te iubește mult și este mândru de tine în fiecare clipă!. Voi petrece ziua mea de naștere la București, plec acum de la Ploiești, serbez cu soția, cu nepoatele, cu cine mai e pe acasă. Dacă vine și iubitul Andreei? Nu știu, nu vreau să comentez”, a mărturisit Săndel Bălan, potrivit 

Cum își serba Săndel Bălan ziua de naștere, pe vremea trupei Andree 

Bărbatul și-a amintit că zilele sale de naștere erau altfel acum ani în urmă. Petrecea la restaurante, cu șampanii și artificii, fiind prezent și tatăl Andreei Antonescu. Fiica sa avea grijă să îi ofere cadouri, dar Săndel Bălan nu a dorit să dezvăluie ce anume primea din partea Andreei, fiind secret. 

„De ziua mea, când eram cu Andree, în turnee, mă serbam cu șampanie și cu artificii, la câte un restaurant, și cu tatăl Andreei Antonescu. Andreea îmi oferă mereu cadouri, dar este secret ce îmi dă”, a mai dezvăluit Săndel Bălan, conform sursei amintite. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191