Ce studii are Marius Moise de la Insula Iubirii. Bărbatul și-a construit o avere

Ce studii are Marius Moise de la Insula Iubirii. Bărbatul și-a construit o avere

Marius Moise și Bianca Giurcă s-au dus la sezonul 7 de la Insula Iubirii pentru a-și testa relația. Ei bine, cu toate că acum toată lumea îl cunoaște, nu toți știu ec studii are concurentul de la emisiune. Bărbatul a reușit să-și construiască o avere. Iată ce facultate a absolvit el!

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Toată lumea se întreabă ce studii are Marius Moise, deoarece bărbatul a reușit să strângă o avere cu meseria pe care o are în prezent. Ce facultate a absolvit concurentul de la Insula Iubirii.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Ce studii are Marius Moise de la Insula Iubirii

Marius Moise a studiat Facultatea de Drept la Universitatea Spiru Haret din București. Cu toate că a făcut dreptul, concurentul de la Insula Iubirii a povestit la televizor că în prezent este fermier de meserie.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Concurentul de la emisiune are o situație materială foarte bună, iar el a reușit să-și construiască o avere din faptul că s-a făcut fermier. Se pare că lui nu i-a plăcut dreptul și a ales o altă cale în viață.

Ce spune Bianca Giurcă despre calitățile pe care Marius Moise le are

În urmă cu doar câteva zile, Bianca Giurcă a vorbit despre calitățile pe care Marius Moise le are, după ce i-a luat apărarea la Insula Iubirii. După ce un internaut i-a spus că oamenii o vor vedea, dar nu vor înțelege niciodată ceea ce ea simte, concurenta de la emisiune a explicat că cei din jur nu vor să vadă.

Ea a declarat că oamenii care au văzut emisiunea au spus că ea s-a uitat doar la faptul că iubitul ei stă bine pe plan financiar. Concurenta de la Insula Iubirii a enumerat calitățile pe care el le are și a precizat faptul că lumea judecă în necuoștință de cauză, iar ea este deranjată de acest lucru.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191