Ce ținute au ales să poarte Maria Constantin și soțul ei, Robert Stoica, la cununia civilă și religioasă! Cei doi au devenit oficial soț și soție / FOTO

Ce ținute au ales să poarte Maria Constantin și soțul ei, Robert Stoica, la cununia civilă și religioasă! Cei doi au devenit oficial soț și soție / FOTO

Astăzi, în urmă cu puțin timp, Maria Constantin și iubitul ei, Robert Stoica, au spus cel mai important DA din viața lor. Cei doi s-au căsătorit civil și religios, în compania familiei și a prietenilor, iar ținutele pe care au ales să le poarte au fost spectaculoase.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Maria Constantin s-a căsătorit astăzi civil și religios cu alesul inimii ei, Robert Stoica. În urmă cu puțin timp, cei doi îndrăgostiți au ajuns în fața ofițerului de stare civilă, iar artista de muzică populară și iubitul ei, Robert Stoica, au spus cel mai important “DA” din viața lor. Chiar în aceste momente, artista și bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste își unesc destinele și în fața lui Dumnezeu.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Cum s-a îmbrăcat Maria Constantin în ziua cununiei civile și religioase

Într-una dintre cele mai importante zile din viața ei, cea în care a devenit soția lui Robert Stoica, Maria Constantin a ales să poarte o rochie lungă lungă, alb-crem, cu spatele gol. Nici alesul ei nu s-a lăsat mai prejos, și a ales un costum îndrăzneț, de un verde pastel.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

În urmă cu doar câteva săptămâni, atunci când a vorbit despre petrecerea de nuntă, vedeta declara că marele eveniment va avea loc într-un local deținut de Gabi Bădălău.

”Mai am aproximativ o lună de zile. Nu ne stresăm, suntem liniștiți. Toate lucrurile sunt puse la punct. Doar mai trebuie să fac ultimele confirmări, mai întâi mă voi relaxa puțin în Italia, după care voi veni cu bateriile încărcate. Fix ceea ce noi ne-am propus, cam aia s-a întâmplat.

Este la locația lui Gabi Bădălău, o locație suăerbă, ne-am dorit foarte mult una în care să putem să ne desfășurăm activitatea în aer liber. O să fie foarte frumos.”, a declarat Maria Constantin, la Antena Stars.

Artista declara că și dorește ca petrecerea ei să fie o petrecere relaxată, și a dezvăluit că nu o să fie o nuntă clasică. De asemenea, toți invitații vor fi îmbrăcați în alb.

Maria Constantin și Robert Stoica și-au anulat luna de miere

În urmă cu ceva vreme, în exclusivitate pentru Antena Stars, Maria Constantin declara că a fost nevoită să-și anuleze luna de miere. De ce? Evenimentele pe care le are trebuie să fie onorate, așadar abia în iarnă, ea și soțul ei se vor bucura de vacanța de după nuntă. Maria Constantin își dorește să meargă într-un loc călduros, cum ar fi Zanzibar și acolo va sta o lună.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191