Ce tip de cancer are Regele Charles. Primele speculații privind boala monarhului britanic

Ce tip de cancer are Regele Charles. Primele speculații privind boala monarhului britanic

În cursul zilei de ieri, reprezentanții Palatului Buckingham au anunțat că regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu cancer. Deși afecțiunea a fost identificată în timpul unei operații de prostată, Palatul nu a confirmat încă diagnosticul specific, dar s-a dat de înțeles că nu este vorba despre cancer de prostată.

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Ieri, prin intermediul unui comunicat, Palatul Buckingham a transmis că „Regele este recunoscător echipei sale medicale pentru intervenția lor rapidă, care a fost posibilă datorită procedurii sale recente în spital”, menționând că rămâne pe deplin pozitiv în ceea ce privește tratamentul său și așteaptă cu nerăbdare să revină la serviciul public cât mai curând posibil.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Regele Charles, diagnostic crunt: cancer

La sfârșitul lunii ianuarie, monarhul a fost externat dintr-un spital din Londra, după ce a suferit o intervenție chirurgicală pentru prostată mărită. La acea vreme, Regele Charles a împărtășit cu sinceritate informații cu publicul, despre starea sa de sănătate, pentru a-i încuraja pe alții cu simptome similare meargă să se trateze.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

După ce regele a fost externat, palatul a spus într-o altă declarație: „Majestatea Sa dorește să mulțumească tuturor celor care și-au transmis urările de bine în ultima săptămână și este încântat să afle că diagnosticul său are un impact pozitiv asupra conștientizării sănătății publice. ”

Înainte de anunțul de ieri, potrivit căruia Majestatea Sa a fost diagnosticat cu cancer, Regele Charles a fost văzut plimbându-se cu Regina Camilla pe terenul moșiei regale Sandringham, unde au fost însoțiți de reverendul canonic Dr. Paul Williams pentru a participa la slujbele de duminică, la Biserica Sf. Maria Magdalena, scrie

Ce titlu va avea Regina Camilla, în cazul în care Regele Charles al III-lea ar trece în neființă

În cazul în care Regele Charles va trece în neființă, titlul Reginei Camilla s-ar schimba, aceasta urmând să fie recunoscută sub numele de regina Dowager.

Primul în linia succesiunii, după moartea Regelui Charles, este Prințul William, fiul cel mare al acestuia, care este urmat de fiul său, Prințul George. Kate Middleton ar urma așadar să devină cunoscută sub titlul de regină sau regină consort.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191