Ce trebuie să adaugi în apă când fierbi pieptul de pui. Secretul pentru un gust aromat

Ce trebuie să adaugi în apă când fierbi pieptul de pui. Secretul pentru un gust aromat

Pieptul de pui nu este un tip de carne prea pretențios, ci este chiar foarte ușor de preparat, economic, versatil și cu un conținut scăzut de grăsimi. Acest tip de carne este populară printre cei care caută să mănânce ușor sau sunt la dietă, însă, de multe ori, absența grăsimilor îl face fad și uscat. Iată secretul unui piept de pui gătit ca la carte pentru a beneficia de gustul gustos și suculent!

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Pe internet există o mulțime de modalități în care poți găti carnea de pui, folosind pieptul, pulpele sau întregul pui. Bucătării adevărați susțin că nu este greu să gătim, însă trebuie să ai în vedere mai multe metode cu ajutorul cărora poți găti preparate ce conțin carne, mai ales dacă vorbim despre pieptul de pui.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Ingredientele care trebuie adăugate în apă când fierbi pieptul de pui

Pentru a găti corect carenea de pui nu trebuie să faci mari sacrificii, însă pentru a obține un rezultat perfect, trebuie să ții cont de câteva secrete ale marilor bucătari.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

În acest fel, în cazul pieptului de pui, în apa în care fierbe se adaugă usturoi, ghimbir proaspăt, lămâi, chili uscat, frunze de dafin sau alte ingrediente similare, pentru un gust mai bogat.

Mai mult decât atât, carnea va fi fiartă în aproximativ 20-30 de minute. În cazul în care pieptul de pui nu pare gata, se mai lasă la fiert aproximativ 3-4 minute.

Reguli generale de fierbere a cărnii de pui

Există câteva reguli de care ar fi necesar să ții cont pe viitor atunci când fierbi pieptul de pui.

1. Carnea de pui nu trebuie spălată.

2. Ca să nu se altereze, carnea se pune la fiert încă de la început, în apă rece, și nu după ce a ajuns la punctul de fierbere.

3. Trebuie să spumezi carnea de fiecare dată când este cazul.

4. Trebuie să ții cont de faptul că apa în care a fiert carnea nu se aruncă, pentru că se poate folosi la o supă/ciorbă.

5. Și temperatura contează, astfel că cea internă sigură pentru carne de pui este de cel puțin 74 de grade Celsius.

6. Nu uita că după gătire, carnea de pui se lasă să se odihnească câteva minute pentru a permite redistribuirea sucurilor în interiorul acesteia, înainte de a o tăia sau de a o integra în alte rețete.

CITEȘTE ȘI: Rețetă de șnițele din piept de pui cu fulgi de cocos. Combinația de arome care te va cuceri

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191