Ce trebuie să pui în ciorba de pește, ca să-ți iasă ca în Delta Dunării. Ingredientul care o face delicioasă

Ce trebuie să pui în ciorba de pește, ca să-ți iasă ca în Delta Dunării. Ingredientul care o face delicioasă

Bucătăria românească este plină de preparate delicioase, care pot satisface toate gusturile și preferințele posibile. Iar atunci când vine vorba despre ciorbele și supele românești, una dintre alegerile favorite este, cu siguranță, ciorba de pește! Iar cu doar câteva ingrediente delicioase, putem face o mâncare specială și gustoasă!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Atunci când vorbim despre preparate tradiționale populare, de cele mai multe ori menționăm sarmalele, mămăliga, ori diferitele sortimente de brânză din țara noastră. Cu toate acestea, nu putem uita că atunci când vine vorba despre ciorbe și supe, ciorba de pește este una dintre cele mai îndrăgite din întreaga țară. Iar dacă vrem ca aceasta să fie la fel de delicioasă ca cea pregătită în Delta Dunării, nu ne trebuie decât câteva ingrediente simple!

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Potrivit informațiilor de la , pentru o ciorbă de pește delicioasă ne trebuie 1 kg de pește proaspăt (mai ales specii din Delta Dunării), 3 morcovi, 2 cepe, o rădăcină de țelină, un ardei gras, o legătură de pătrunjel și una de mărar, o legătură de leuștean, 2 litri de apă, sare și piper, o linguriță de borș, dar și smântână și ardei iute.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Pentru a pregăti ciorba, tot ce trebuie să facem este să spălăm bine peștele, iar apoi să îl tăiem în bucăți mari. Legumele trebuie curățate și tăiate în cuburi mici, apoi adăugăm totul într-o oală în care am pus apa și o lăsăm să fiarbă. Acum trebuie să adăugăm, după gust, sare și piper și să lăsăm totul la fiert (la foc mic) aproximativ 45 de minute.

În acest punct putem adugă borșul, amestecăm totul bine și lăsăm ciorba să mai fiarbă până când legumele sunt moi. La final, când punem ciorba în farfurie, putem adăuga smântână și ardei iute, după gust.

Un truc extrem de ingenios, știut de puțină lume, este că trebuie să folosim mai multe specii de pește, dacă vrem o ciorbă cu totul specială, la fel ca cea pregătită de către pescarii cu experiență. Cel puțin 5 specii de pește ar fi suficiente pentru o ciorbă delicioasă.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191