Ce trebuie să pui în tigaie pentru a nu mai sări uleiul, untul sau untura. Acest secret îți va ușura viața

Ce trebuie să pui în tigaie pentru a nu mai sări uleiul, untul sau untura. Acest secret îți va ușura viața

Să gătești cu ulei poate fi de multe ori o corvoadă. Poate ieși prea mult fum sau poate să sară, iar după ce ai terminat de gătit nu știi ce să faci cu el, mai ales că nu îți vine să îl arunci în scurgerea de la chiuvetă. Ei bine, pentru asemenea probleme noi avem soluția!

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Poate fi foarte neplăcut să prăjești ceva în tigaie, iar la puțin timp să sară uleiul fierbinte. Pe lângă faptul că acesta poate sări pe tine și să te ardă, se întâmplă să sară peste tot pe aragaz, blat și pereți, făcând astfel un adevărat haos în bucătărie. În asemenea situații, este posibil să stai să cureți mai mult timp decât ți-a luat să gătești, așa că de multe ori nu îți mai vine să prăjești nimic. Totuși, noi știm soluția! Pentru a evita ca uleiul, untul sau untura să mai sară din tigaie atunci când prăjești ceva, tot ce trebuie să faci este să adaugi puțină sare!

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Acum că știi ce trebuie să faci ca bucătăria ta să nu mai fie plină de ulei după ce prăjești un banal ou ochi, trebuie să știi și ce faci cu uleiul de după. Normal că nu îl poți arunca în chiuvetă, însă ai două soluții la dispoziție. Ori îl pui într-o sticlă și îl duci la reciclat, ori îl scurgi într-o folie de aluminiu! Folia de aluminiu face față cu brio la temperaturile ridicate așa că nu trebuie să îți faci griji.  Pentru a încerca acest truc, taie o bucată de folie de aluminiu care să fie cel puțin la fel de mare ca circumferința unei strecurători. Apoi, puneți folia în chiuvetă și apăsați-o în jos, acolo unde se află scurgerea, pentru ca uleiul fierbinte să curgă în jos, spre centru, în loc să se scurgă în restul chiuvetei. Așezați strecurătoarea peste folie și folosiți-o pentru a separa alimentele și uleiul fierbinte. În cele din urmă, împăturește folia de aluminiu cu grăsimea lichidă înăuntru și arunc-o. Acest truc funcționează cu orice ulei, fie că este vorba de ulei de floare soarelui fierbinte, sau pur și simplu de grăsimea de șuncă.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191