Ce trebuie să pui sub pat, dacă ești cazat la hotel. O stewardesă a dezvăluit secretul care îți poate salva viața

Ce trebuie să pui sub pat, dacă ești cazat la hotel. O stewardesă a dezvăluit secretul care îți poate salva viața

Vrei să te simți în siguranță în camera de hotel atunci când ești plecat în vacanță? După ce a stat la în sute de hoteluri din întreaga lume, Esther, o însoțitoare de zbor, a împărtășit cele mai bune trucuri pentru a fi în siguranță în timpul călătoriei tale. Iată despre ce este vorba.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Unii turiști, mai ales majoritatea femeilor care călătoresc singure, nu se simt în siguranță și se tem întotdeauna că un intrus s-ar putea strecura în camera lor de hotel, sau s-ar putea ascunde în dulap, ori sub pat. Esther, o însoțitoare de bord, a împărtășit cele mai bune sfaturi pentru a rămâne în siguranță în vacanță după ce a stat la sute de hoteluri din întreaga lume.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Probabil că și tu te-ai întrebat dacă ești în siguranță în camera de hotel, sau dacă cineva se ascunde sub pat, ori în dulap. Ei bine, pentru a fi mai liniștit data viitoare, fără teamă că există un intrus în camera ta de hotel, Esther a explicat cum poți afla, de exemplu, dacă cineva este ascuns sub pat, fără să fie nevoie să te uiți.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Astfel, potrivit ei, ai nevoie doar de o sticlă cu apă, pe care o vei arunca sub pat. Dacă nu e nimeni, sticla „trebuie să iasă pe cealaltă parte”. Dacă totuși sticla nu iese, înseamnă că cineva se ascunde sub pat.

Totodată, stewardesa a mai explicat că turiștii ar trebui să verifice „dacă este cineva în cameră” de îndată ce se cazează, nu ar trebui să spună niciodată „numărul camerei cu voce tare” și ar trebui să se asigure că verifică „în spatele perdelei și sub pat” imediat ce ajung.

„Am auzit o poveste în care un membru al echipajului a intrat în camera sa de hotel și nu a verificat-o corect, iar cineva stătea ascuns în interior. A fost atacat, așa că de fiecare dată când eu ajungeam într-o cameră de hotel îmi foloseam bagajul pentru a ține ușa deschisă. Apoi intram și verificam peste tot.

Verificam baia, sub pat, în interiorul dulapurilor, sub masă și în spatele draperiilor pentru a mă asigura că nu este nimeni acolo. Nu aș intra niciodată într-o cameră fără să fac asta”, a declarat Esther, însoțitoare de zbor, potrivit

Ea a mai dezvăluit și de ce își ține întotdeauna valiza în dreptul ușii camerei de hotel: „Îmi pun bagajul lângă uşă în cazul în care cineva o deschide din exterior, deoarece ar face zgomot”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191