Ce trebuie să-ți pui sub pernă înainte de culcare, ca să ai noroc la bani. Metoda care nu dă greș

Ce trebuie să-ți pui sub pernă înainte de culcare, ca să ai noroc la bani. Metoda care nu dă greș

Câți dintre noi nu visează la o modalitate de a ne îmbogăți rapid? Iar, în ultimii ani, tot mai mulți români apelează la diverse superstiții, încercând orice metodă pentru a atrage norocul în viața lor. Iar potrivit mai multor culturi de pe glob, puțină sare sub pernă vă poate face mai bogați decât ați visat vreodată!

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

Marea majoritate dintre noi visăm la o modalitate de a ne îmbogăți rapid și fără prea mare efort. Un număr însemnat de români își încearcă, în fiecare săptămână, norocul la loto, în speranța că vor avea parte de un singur moment fericit, ce le poate schimba viața. Iar, în ultimii ani, tot mai mulți oameni se folosesc de diverse superstiții și tradiții populare, încercând toate metodele posibile de a atrage norocul în viața lor. Iar potrivit mai multor culturi de pe glob, puțină sare sub pernă vă poate face mai bogați decât ați visat vreodată!

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

Se pare că rețeta pentru a ne îmbogăți rapid se rezumă doar la un ingredient de o banalitate uluitoare, însă, ce-i drept, cu un simbolism puternic. Mai multe culturi de pe glob consideră că puțină sare presărată sub pernă, în timpul nopții, va atrage prosperitatea financiară în viața noastră. Sarea este mult mai importantă decât am crede, existând diferite superstiții care o consideră un purificator spiritual puternic, iar alte voci spun că sarea poate ține spiritele rele la distanță.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Poate părea bizar, însă, mulți oameni de-a lungul globului presară sare sub pernă, înainte de a merge la culcare. Iar, potrivit tradițiilor, atragerea bogăției este doar unul dintre nenumăratele avantaje pe care le poate avea acest obicei banal.

De exemplu, puțină sare presărată sub pernă ar avea puterea de a ține coșmarurile la distanță, potrivit unor tradiții. Sau, dacă vă confruntați cu o insomnie puternică, se spune că sarea sub pernă vă poate scăpa de problemă. Iar, desigur, se crede că sarea poate să aducă norocul în viața voastră, nu doar în privința banilor, dar și în general.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191