Ce truc de înfrumusețare folosește Saveta Bogdan pentru a avea tenul fin la 77 de ani. E la îndemâna oricui!

Ce truc de înfrumusețare folosește Saveta Bogdan pentru a avea tenul fin la 77 de ani. E la îndemâna oricui!

Saveta Bogdan (77 de ani) este una dintre cele mai joviale artiste din folclorul românesc! Însă, pe lângă vocea pe care i-a dat-o Dumnezeu și prezența de spirit pe care o are de fiecare dată, artista știe că atunci când ești în lumina reflectoarelor trebuie să arate impecabil. Contactată de Click!, aceasta ne-a mărturisit ce trucuri de înfrumusețare are pentru a avea un ten luminos și fresh.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

„Mereu am grijă de fața mea și pentru asta nu fac eforturi financiare mari. Eu la vârsta mea nu am riduri. Tot timpul mă dau pe față cu o cremă plus că în fiecare seară eu mă demachiez ori cu demachiant, soluție, ori cu servețe. Mai am un ritual, înainte să am un eveniment fac o pastă acasă dintr-un gălbenuș de ou și puțină zeamă de lămâie, le amestec, după le pun pe față. Las timp de zece minute după care mă spăl după care mă dau cu o cremă hidratantă, normală, ce conține miere de albine, atâta tot”, a declarat Saveta Bogdan pentru Click!

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Mereu cu cremele după ea

Îndrăgita cântăreață de muzică populară ne-a mai mărturisit că atunci când merge la fiica sa, Cătălina (47 de ani), în Chicago, își mai dă pe față cu câte o cremă scumpă, dar tot nu sunt atât de bune ca ale ei:

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

„Când mă duc la fiica mea în America atunci mă mai dau pe față cu creme mai scumpe sau îmi pun o mască mai scumpă pe față dar am observat că de la ele mă irit. Însă, chiar și așa, de multe ori îmi iau crema mea cu miere de albine și mă dau cu ea”.

Click! spune

Saveta Bogdan este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară din România. Cu o voce de aur dar și mereu cu zâmbetul pe buze, cântăreața nu a avut noroc în dragoste din cauză că a fost căsătorită de două ori iar în prezent este cu un avocat de peste 20 de ani cu care nu și-a mai oficializat relația în fața lui Dumnezeu.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191