Ce tunsori sunt la modă, în 2024. Coafurile care te vor întineri și cu care vei atrage toate privirile

Ce tunsori sunt la modă, în 2024. Coafurile care te vor întineri și cu care vei atrage toate privirile

În fiecare an, industria modei aduce cu sine schimbări remarcabile și inovatoare, iar tendințele în materie de păr nu fac excepție. Noul an este momentul perfect pentru a încerca ceva nou, cum ar fi un look nou. Iată ce tunsori creative, îndrăznețe și inspirate, sunt la modă în 2024.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Cum doamnele și domnișoarele își doresc să știe întotdeauna cum să se aranjeze și să fie întotdeauna în trend, în special când vine vorba de modul în care își tund și aranjează părul, este bine să știi ce este la modă în noul an. Ești curioasă să afli care sunt noile tendințe pentru păr și ce anume ți s-ar potrivi? Scurte, medii sau lungi, noile tunsori 2024 fac ca toată lumea să fie mulțumită și, în plus, răspund oricărui tip de nevoie.   

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Cele mai iubite tunsori în 2024

Se pare că tunsoarea de tip bob va fi întotdeauna la modă și continuă să fie populară. De asemenea, și tunsoarea pixie revine în forță. Texturile dezordonate și straturile asimetrice vor crea coafuri care emană eleganță și stil. Aceste tunsori sunt potrivite pentru femeile care doresc să-și pună în valoare trăsăturile faciale și să adopte un look contemporan.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

„În 2023, a existat o tendință semnificativă către coafuri mai scurte, cu tendința multor femei care optează pentru bob și tunsori buzz. Mai multe celebrități s-au ras în cap în acest an, ceea ce a influențat femeile să urmeze stiluri mai îndrăznețe, mai scurte și mai neconvenționale”, a declarat Rogerio Cavalcante, stilist și proprietar al salonului The Second Floor, pentru Bustle.

Tunsori pentru părul scurt în 2024

Numind câteva dintre cele mai bune look-uri ale clienților săi, el a susținut că „Khloé Kardashian are o tunsoare care merge perfect cu aspectul voluminos, în timp ce părul lui Kourtney a fost făcut pentru o tunsoare bob”.

Pentru o schimbare completă în 2024, o tunsoare pixie este ocazia ideală să începi Anul Nou cu un aspect îndrăzneț. „Tunsorile pixie sunt deosebit de măgulitoare pentru persoanele cu fețe mai mici. Trebuie să ai încredere pentru a te tunde așa”, a specificat Cavalcante.

Deși tunsorile scurte pot fi greu de întreținut, el spune că sunt ușor de coafat. „Pentru o tunsoare pixie, puteți crea un look rapid folosind niște pomadă pentru a o stiliza cu degetele. Este cea mai ușoară și mai rapidă coafură”.

Tunsori pentru părul mediu în 2024

Un bob lung care se extinde dincolo de umeri este din nou în trend. „Anticipez că va deveni o tendință deoarece, spre deosebire de popularitatea tăieturilor pixie, unele femei ar putea prefera un pic mai multă lungime. Este o tunsoare versatilă și incluzivă, care flatează aproape pe oricine”, a mai spus Cavalcante, care este de acord că era bobului nu s-a încheiat încă.

În ceea ce privește stilizarea acestei tunsori, el a împărtășit câteva sfaturi profesionale. „Lucrul grozav despre acest stil este flexibilitatea sa – îl puteți purta în sus sau în jos, drept sau ondulat. Personal, apreciez calitatea sa redusă de întreținere”.

Tunsori pentru părul lung în 2024

Vorbind despre tunsorile lungi la modă pentru femei și despre potențialul lor de transformare a look-ului, nu trebuie ratată populara tunsoare fluture. A câștigat popularitate deoarece le permite femeilor care optează pentru ea să aibă două look-uri într-o singură tunsoare. Aspectul este menit să imite forma aripii fluturilor. Dar în termeni tehnici, „este o tunsoare cu multe straturi, în primul rând”.

Ce coafuri poartă vedetele anul acesta

Hailey Bieber, Khloe și Kourtney Kardashian, Megan Fox și Halle Berry, se numătă printre celebritățile care au tunsoarea bob, fie că este bob scurt sau lung. De altfel, și vedetele din România sunt în trend. De exemplu, Adelina Pestrițu poartă deja una dintre cele mai trendy tunsori ale anului 2024, butterfly haircut (tunsoarea fluture).

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191