Ce zodii sunt afectate de intrarea lui Mercur în retrograd. Nativii se vor întâlni cu persoane din trecut

Ce zodii sunt afectate de intrarea lui Mercur în retrograd. Nativii se vor întâlni cu persoane din trecut

Ne aflăm în Mercur retrograd și este cel mai intens din ultimii ani, pentru că avem și alte cinci retrograde care se întâmplă în același timp. În următoarele săptămâni, toată lumea, în special Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi mai pasivi, mai agresivi și îi vor preocupa trecutul, situațiile din trecut, oamenii sau foștii iubiți.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Mercur retrograd vine cu numeroase schimbări pentru zodiile din horoscop, astfel că este important ca în următoarea perioadă să fiți atenți la alegerile pe care le faceți și să luați cele mai bune decizii.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Gemeni

Gemenii se vor analiza destul de bine în această perioadă și vor face schimbări, dar și îmbunătățiri. Nativii își vor da seama de ce au nevoie și vor face lucruri diferite, iar obiectivele vor deveni realitate.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Fecioară

Fecioarele vor avea parte de schimbări importante și vor fi în centrul atenției. Fecioarele își vor îmbunătăți aspectul fizic și stilul de viață. Acești nativi vor sta destul de bine pa partea financiară în următoarea perioadă.

Săgetator

Săgetătorii își vor schimba planurile în carieră și vor avea o stategie nouă care să le permită să se bucure de succes. Nativii vor face schimbări majore și vor fi apreciați pentru toată munca depusă.

Pești

Peștii vor auzi de un fost iubit sau va avea loc un eveniment major în viața voastră amoroasă. Veți decide dacă o să vă împăcați cu un fost sau dacă continuați despărțiți. Este important să faceți schimbări pe plan amoros.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191