Cea mai așteptată comedie românească a intrat pe Netflix! Râzi cu lacrimi timp de o ora și 36 de minute

Cea mai așteptată comedie românească a intrat pe Netflix! Râzi cu lacrimi timp de o ora și 36 de minute

O comedie românească mult așteptată poate fi vizionată, acum, pe Netflix. O să te facă să râzi în hohote o oră și 36 de minunte. Este vorba despre Ramon”.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Care este povestea acestui film

Ramon este un om simplu, cu un mare. De profesie viticultor, viața lui este dedicată total profesiei sale. Din nefericire, totul se schimbă pentru el atunci când pe terenul pe care-l deține sunt trase mai multe secvențe dintr-o peliculă. El nu se pricepe deloc la producerea filmelor, nu știe ce presupune să joci un rol și, din această cauză, tot ce s-a petrecut acolo lui i se pare adevărat. Așa că nu ar trebui să ne mire deloc faptul că el se îndrăgostește de actrița care a jucat rolul uneii mirese. Așa că, pleacă după ea la București și o cere în căsătorie.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

În Capitală, are parte de un mare necaz. El ajunge să fie acuzat de cel mai mare jaf din istorie: un tablou de 50 de milioane de euro. Cum ajunge Ramon să fie considerat vinovat de acest furt și cum se descurcă într-un oraș așa de mare, vă lăsăm să descoperiți vizionând filmul pe Netflix. Astfel, veți afla de unde îi vine numele, dar și dacă reușește să o găsească pe cea de care s-a îndrăgostit.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

O peliculă produsă de Pavel Bartoș

Pelicula Ramon, în regia lui Jesus del Cerro şi scris de Anghel Damian, este primul lung metraj pe care Pavel Bartoş îl produce.

Ramon este, de fapt, un om simplu după vorbă, după port, care crede într-un vis al lui şi face orice ca să-şi îndeplinească visul. Şi lumea nu înţelege de multe ori. De fapt, aici este punctul comun pe care-l am eu cu el.

Uite, Pavel Bartoş cu Ramon: dacă noi credem în ceva, mergem până la capăt. Indiferent de câte piedici se pun, dacă crezi, mergi până la capăt! cum se va termina, vom vedea„, a spus Pavel Bartoș în interviul acordat pentru 

Cel mai vizionat film al săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie

Ramon a fost cel mai vizionat film al săptămânii 30 ianuarie-5 februarie, practic săptămâna de lansare.  A vândut bilete de 1,1 milioane de lei, adică aproape de dolari.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191